tiistai 1. joulukuuta 2015

Kimalteleva Reyna

Kaksi vuotta sitten ostin Tampereen messuilta kimaltelevaa Mille Colori -lankaa. Aika tosin kuluu niin nopeasti, että olisin voinut vannoa, että ostoksesta on kulunut vain vuosi!


Neuletapaamisen aiheena olivat huivit ja koska minulla ei ollut yhtään huivia kesken, niin Ravelrysta piti nopeasti napata jokin ohje tälle valitsemalleni langalle.

REYNA
Lanka: Lang Yarns Mille Colori Socks&Lace Luxe77g
Puikot: 3.5mm
Ohje: Reyna by Noora Laivola

Kimallusta tässä langassa on juuri sopivasti.


Sovelsin ohjetta lisäämällä siihen aika monta kerrosta, sillä halusin saada käytettyä mahdollisimman tehokkaasti sadan gramman kerän. En kuitenkaan onnistunut siinä kovin hyvin, sillä lankaa on vielä 23g jäljellä. Onneksi tämä on myös sukkalankaa, joten johonkin jämäsukkaan on tiedossa kimallusraidat.


Tätä huivia tehdessä minulle selvisi, että tykkään oikeastaan enemmän isoista huiveista. Syynä tähän on ehkä se, että minulla on kaappi täynnä näitä pienempiä jo ennestään. No, seuraavalla kerralla yritän muistaa valita huivin, johon kuluu vähintään kaksi vyyhtiä lankaa, mieluiten ehkä kolme!

Tänään minua ilahdutti: Joulukuussa herääminen sujuu melko hyvin, sillä aamulla sytytän ensimmäiseksi adventtikynttilän


ja heti sen jälkeen maistelen teekalenterista tullutta teetä.


2 kommenttia:

  1. Kaunis huivi! Itsekin tein samasta langasta vähän aikaa sitten huivin, mutta kovin pieneksihän se yhdestä kerästä jää

    VastaaPoista
  2. Kaunis kuningatar-huivi! Reina tarkoittaa espanjaksi kuningatarta, Tuon reyna voisi lausua reina. Mukava tee-kalenteri!

    VastaaPoista