sunnuntai 6. syyskuuta 2015

Lankapaketin voittaja on selvillä!

Eilen illalla päättyi synttäriarvonta. Osallistujilta kyselin, millaisia langanostajia he ovat. Ei löytynyt kovinkaan monta sellaista, joka ostaa harkitusti langat aina yhtä työtä varten. Suurin osa kuuluu kategoriaan, jota voi kuvailla sanalla "lankahamsteri"; lankaa ostetaan aina, kun kivaa sattuu tulemaan vastaan ja jos halvalla saa, niin sitten vasta ostetaankin! Pakko tunnustaa, että itse kuulun samaan ryhmään.

Tällä kerralla kirjoittelin perinteisiä arpalipukkeita ja niitä sainkin sitten kirjoitella peräti 87 kappaletta! Arvontaanhan oli mahdollis osallistua 1-3 arvalla.


Mieheni sai kunnian toimia onnettarena ja voittaja on:


Tässä näette Suden kommentin:
"Voi kyllä minä haluan lankaa. Onnittelut sinulle blogivuosista ja kolme arpaa minulle =)
Minä olenkin kunnon lankahamsteri. Lankaa pitää ostaa aina kun sitä jostain halvalla saa, eikä siinä ehdi miettimään mihin se käytetään.Ja jos rahat riittää, niin eihän yhdestä kerästä tule kuin pahalle päälle =D Pahan päivän varalle on oltava reilu varasto lankoja, enkä nyt kehtaa kertoa kuinka reilu se minulla on, mutta ei se ihan viikossa kesken lopu =D"
Onnittelut voittajalle!

Tänään minua ilahdutti: Luin oikein ajatuksella kaikkien arvontaan osallistujien kommentit ja samalla kävin kurkkaamassa heidän mahdollisia blogejaan. Vaikka moni niistä oli minulle jo entuudestaan tuttu, niin muutama uusikin tuttavuus osui kohdalle.

8 kommenttia:

 1. Onnea Sude. Oletko laittanut loton vetämään. Voitit myös minun musiikkihaasteeni palkinnon :D

  VastaaPoista
 2. Onnea voittajalle! :) Minä en osallistunut arvontaan, koska minä olen juurikin sellainen, joka ostaa langat vain tiettyä työtä varten. Eli ensin pitää olla malli ja tarvittava langan määrä tiedossa, sitten vasta ostoksille. Sen vuoksi en osallistu koskaan lanka-arvontoihinkaan, koska ahdistuisin, jos minulle tulisi yhtäkkiä lankaa, jolle ei ole olemassa suunnitelmaa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin ja lisäys: ostoksille vain siinä tapauksessa, että kaapista ei löydy jämälankaa, jonka voisi tuohon työhön hyödyntää... ;)

   Poista
 3. Olipas siellä pätevä onnetar, kun osasi minut valita =) Kiitos oikein oikein paljon. Minun luonani langat saavat hellää huomiota ja rakastavan kodin. =)

  VastaaPoista