lauantai 12. syyskuuta 2015

Eihän näitä voi vastustaa!

Räsymattomania sukkarintamalla sen kun jatkuu. Enkä kyllä yhtään ihmettele! Erilaisten variaatioiden määrä on loputon.

RÄSYMATTOSUKAT
Lanka: Novita 7Veljestä Raita yht. 114g
Puikot: 3.5mm
Ohje: perussukka 12s/puikko


Tällä kerralla kaivoin lankalaatikosta kaksi melko vanhaa Raitalankaa. Kummastakin väristä olisi varmaan tullut kivat sukat ihan yksinäänkin. Jotenkin tämä lankojen yhdistäminen kuitenkin tuo lisää mielenkiintoa yksinkertaisen sukan neulomiseen.


Raitalankojen lisäksi valitsin varren alkuun, kärkeen ja kantapäähän vielä yksivärisen liilan langan. Lopputulos on kaikesta kirjavuudesta huolimatta varsin harmooninen.


Vaihdoin lankaa aina neljän kerroksen välein.Kuvausassistentti oli taas tarkkana kuvauksissa!

Päivän kirjavinkki: Satavuotias joka karkasi ikkunasta ja katosi, Jonas Jonasson


Tämä kirja ei varmasti kauheasti esittelyjä tarvitse. Ajattelin kuitenkin muistutella, että tässä on varsin mainio teos, jos kaipaat hauskaa veijaritarinaa. Samaa tyyliä edustaa Jonassonin Lukutaidoton joka osasi laskea, jonka esittelyn löydät tästä postauksesta. Olisi hauska nähdä tästä kirjasta tehty elokuvakin.

Tänään minua ilahdutti: Anna-Mari West on suunnitellut ihania kortteja. Niistä löytyy monta käsityöaiheistakin:


14 kommenttia:

 1. Die Socken sehen ja wieder toll aus!! Ob da auch mal damit anfangen sollte??? Die Farbkombinationen sind wirklich endlos und es ist egal mit welcher Garnstärke gestrickt wird- Hauptsache schön bunt oder eben etwas harmonischer in den Farben.

  VastaaPoista
 2. Tosi kivannäköiset sukat! Pirteämmät kuin yhdestä raitalangasta yksinään

  VastaaPoista
 3. Aivan herkkusukat! Itsekin olen tehnyt jo melkein kahdet räsymattosukat. Samoin kuvaamasi korttikin on ostettuna - ihan itselle ��. Värikästä syyskuuta Sinulle!
  T:Ikka

  VastaaPoista
 4. Ihanat sukat, oikein kutsuvat jalkoja sisäänsä!
  Ja nuo kortit ovat hauskoja. Löysin niitä meidän naapurikunnan isosta s-marketista. En ole niitä vielä lähettänyt kenellekään.

  VastaaPoista
 5. Todella kauniin väriset sukat. Minullakin sormet oikein syyhyä päästäkseen neulomaan räsymattosukkia, mutta ensin täytyy tehdä paljon muita töitä.

  VastaaPoista
 6. On kyllä just hyvä räsymatto-väritys! Ihan totta, että tuo lankojen vaihtelu tuo mielenkiintoa valmiiksi raidoitettuihin verrattuna!

  VastaaPoista
 7. Kauniit sukat, värit on paremmat näin yhdessä kuin erikseen. Söpö assistentti siellä.

  VastaaPoista
 8. Reippaat sukat ja aattelin ensin että olet neulonut aina vaihtelevan määrän kerroksia samalla langalla kun on raidoittunut noin hauskasti.

  VastaaPoista
 9. Nätit sukat. Minulla menossa luotolaispaidan neulominen. En anna itselleni lupaa räsymattoilla ennen kuin paita on valmis.

  VastaaPoista