keskiviikko 12. kesäkuuta 2013

Pieni Juhannusruusu

Kangasaitan Juhannusruusu-malli on useimmille tuttu mattona. Jostain blogista(valitettavasti en muista mistä!) bongasin idean, jossa kyseisellä mallilla olikin tehty liina. Niinpä kaivelin Kotiväki-varastoani ja rupesin heiluttelemaan virkkuukoukkua. Valmista tulikin ihan hetkessä.

Juhannusruusu-liina
Lanka: Novita Kotiväki32g
Koukku: 2mm
Ohje: Juhannusruusu

Liinan koko on noin 21cm. Näitä voisi tehdä lisääkin eri värisenä.


Malli koukutti minut niin pahasti, että tällä hetkellä teen paksummasta langasta tabletteja takkahuoneen pöydälle.


Olen toista viikkoa lomalla ja vasta nyt tuntuu, että pääsin käsitöissäni sellaiseen "flow-tilaan". Hyvä niin! Tosin hartiat ovat asiasta hieman toista mieltä...

Päivän kirjavinkki: Fasanjägarna, Jussi Adler-OlsenTutustuin marraskuussa ensimmäisen kerran tanskalaiseen dekkarikirjailijaan Jussi Adler-Olseniin. Silloin luin kirjan "Kvinnan i rummet" (suom. "Vanki"). Tykkäsin kirjasta kovasti ja siksi varasin kirjastosta jatko-osan "Fasanjägarna" (suom. "Metsästäjät"). Tämäkään kirja ei todellakaan tuottanut pettymystä.  Onneksi sarja jatkuu. Ruotsiksi kirjoja käännetty yhteensä viisi kappaletta, joten dekkarinautinto saa jatkoa!

Tänään minua ilahdutti: Minulla oli viime viikolla synttärit ja lahjaksi sain mm. lahjakortin lankakauppaan! Juuri nyt sille ei ole tarvetta, mutta onneksi voimassaoloaikaa on jouluun asti.


6 kommenttia:

 1. Lahjakortit ovat ihania ja tarpeellisia!
  Myöhästyneet onnittelut!

  VastaaPoista
 2. Tuo malli onkin kaunis matoksi ja liinaksi.
  Nätin värinenkin tämä uusin liinasi.
  Mukavaa loppuviikkoa ♥

  VastaaPoista
 3. Kiva idea, itsekin olen haaveillut tehdä tuon mattomallin pienoiskoossa. Vaikka tulevien sadepäivien projekti, juhannusta odotellessa...

  VastaaPoista
 4. Ihastuin tohon Muumimammaan - tänään sitten Prismasta kotiutui oma mammani!

  VastaaPoista