tiistai 16. elokuuta 2011

Se vaan shoppailee!

Blogihiljaisuudestakin voi hyvin päätellä, että töiden alkaminen on vienyt mehut neulojasta aika tehokkaasti. Välillä tilanne on ollut niin paha, että on täytynyt ottaa parin tunnin päivätirsat! Vähitellen tähän uuteen rytmiin taas tottuu ja kyllä aikaa on pakko jäädä myös neuleille. Nyt kun ei ole mitään valmista esiteltäväksi, niin täytyy vaan keskittyä ostoksiin.

Yleensä kun Novitan lankoihin ilmestyy uusia värejä, niin tiedän aika nopeasti, mitkä ovat mun suosikkeja ja sitten hankin niitä samntien. Puroa olen ostanut monen värisenä, mutta vasta nyt loppumetreillä (=väri on poistumassa) hoksasin, että mähän tykkään tästä iloisesta kukkaväristäkin.


Näistä kun tekee kaulahuivin ja lapaset talveksi, niin ei taatusti ole synkkä olo. Samankaltaista väriterapiaa tarjoaa sateenkaaren värinen Seiskaveikka. Tätä ostin ihan sen takia, kun sitä myytiin -30%.


Yhdet sukat olenkin tehnyt jo tästä langasta ja niistä tuli kivat.

Lehtihyllyjäkin kävin tänään tutkimassa ja kaksi saksankielistä neulelehteä halusi lähteä mun matkaani. Kovin tarkkaan en ole näihin vielä ehtinyt tutustumaan, mutta yleisilme kummassakin oli ihan lupaava. Totuuden nimissä on sanottava, että ostan neulelehtiä usein ihan vaan viihdykkeeksi; en todellakaan ehdi neulomaan kaikista jotakin. Toisaalta ne ovat kuitenkin tärkeä osa tätä minun rakasta harrastustani. Tarkoitus ei ole todellakaan olla kovin tehokas ja järkevä. On siis lupa vaan nauttia esim. kauniista kuvista!

Tänään minua ilahdutti: Kesällä blogikoira pääsi tutkimaan Hangossa Tulliniemenrantaa ja tällaiset otokset ilahduttavat sateisena elokuunpäivänä:15 kommenttia:

 1. Nokoset on joskus paikoillaan! Niin minullakin tänään..

  VastaaPoista
 2. Lankahan on aina tarpeeseen ja hyvän tarjouksenkin löysit! Päikkärit on usein paikallaan, harmi kun tuo työnteko rajoittaa niitäkin :D

  VastaaPoista
 3. Blogissani on sinulle tunnustus. :)

  VastaaPoista
 4. Ihania lankoja !
  Kyllä nuo värit piristää pimeää syksyä :))

  VastaaPoista
 5. Heippa hei! Kyllä ne vyyhditkin on Jätti-Rätistä. Nyt en vaan osaa sanoa onko niitä enemmän. Lankoja oli paljon ja erilaisia. Koppasin vaan nuo vyyhdit, kun olivat yhdessä muovipussissa ja hintaa kysyin (18e)ja värit oli minulle sopivat, en tutkinut enempää. Siinä samassa laatikossa oli myös trikoo kuteita ohuita, juuri virkkaukseen sopivia, ne jäi mieleen.

  VastaaPoista
 6. kivan värisiä lankoja oot ostellut ;)
  ihana tuo koira!!

  VastaaPoista
 7. Minä en ala, minä en ole nähnyt missään tuota Sateenkaarilankaa alessa. Lähtisi mukaani, jos olisi. Pirteän värisiä lankoja olet hankkinut.

  VastaaPoista
 8. Kylläpä on pirtsakoita lankoja :)

  VastaaPoista
 9. Blogissani on sinulle jotakin :)

  VastaaPoista
 10. Jos noiden lankojen värit ei piristä niin ei sitten mikään :D

  VastaaPoista
 11. Luku bongaus blogissa huomioitu. Otan sinuun yhteyttä.

  VastaaPoista
 12. Sinulle on tunnustus blogissani. :)

  VastaaPoista
 13. Herkullisia lankaostoksia ja haukku niin nauttii luonnosta:)

  VastaaPoista
 14. Kauniin värisiä lankoja olet ostanut. Piristävät syksyllä ja talvella :).

  VastaaPoista