torstai 9. joulukuuta 2010

Joko on jouluaatto?

Olen vuosien varrella tullut siihen tulokseen, että on parasta hankkia itselleen joululahjoja. Silloin ainakin varmasti saa sitä, mitä haluaa. Malttamaton kun olen, niin tänä vuonna lahjat eivät ehtineet edes paketointivaiheeseen! Asiassa on hyvänä puolena se, että vielä ehdin hankkia itselleni jotakin paketoitavaakin...


En ollut mitenkään erityisen ihastunut Kate Jacobsin aikaisempiin kirjoihin (Pieni lankakauppa, Lankakaupan tyttö), mutta siitä huolimatta halusin itselleni tämän sarjan kolmannen kirjan Knit the Season eli Lankakaupan talvi. Kirjan kansi on houkutteleva, mutta minulla on tällä hetkellä niin paljon töitä, että taidan säästää kirjan joululomalle.


Toinen lahja on Knit Pron Delux Setti. Minulla on jo vastaava setti metallisena ja olen tykännyt siitä kovasti. Nyt ei tästä huushollista puikot pääse ihan heti loppumaan.

Kaiken kukkuraksi pyörähdin kirpputorilla ja sieltä ostin itselleni kauniit lapaset. Kyllähän minä voisin sellaiset itsekin tehdä, mutta kuten jo aiemmin sanoin, niin tällä hetkellä ei jää paljon aikaa neuleille. Nämä lapaset ovat minun mielestäni todella kauniit. Hinta oli vain 7e. Itse en kyllä raaskisi myydä näin upeita lapasia tuolla hinnalla!


Tänään minua ilahdutti: Telkkarista tuli juuri äsken juttua villasukista. Ohjelman nimi taisi olla "Puoli seitsemän". Minua ilahduttaa aina, kun lehdissä tai telkkarissa puhutaan neulomisesta.

9 kommenttia:

 1. Halvalla oot saanu hienot lapaset! Lankakaupan talvi löytyy miunkin lahjalistalta :)

  VastaaPoista
 2. Minulla on luvun alla tällä hetkellä tuo Lankakaupan talvi, suomeksi. Pistin sen kirjastoon heti varaukseen, kun se oli ilmestynyt sinne hankintalistalle, joten sain sen ensimmäisten joukossa luettavaksi. Eihän nuo Lankakauppa-kirjat mitään kirjallisuuden huippua ole, mutta ihan sopivaa aivotonta luettavaa vaikka neulomisen lomassa. :) Pitää vain olla joku kirjatuki, että pysyy sivut auki, niin kädet jää vapaaksi neulomiseen. ;)

  VastaaPoista
 3. MariJ: Minulta ei vielä suju neulominen ja lukeminen yhtä aikaa. Pitäisi ehkä ruveta harjoittelemaan.

  VastaaPoista
 4. Edullisesti olet kauniit lapaset saanut!

  VastaaPoista
 5. Kävin hiukan selvittämässä lumiukon tekoa blogissani.

  VastaaPoista
 6. Hoh hoijaa: kyllä on joku aliarvioinut käsitöitä, kun tuollaisella hinnalla on tumput myynyt. Sinun kannalta tietenkin hieno homma, kun noin edullisesti löysit.

  VastaaPoista
 7. Parhaat lahjat hankkii kyllä itse, siinä olet oikeassa. Mukavia lahjoja oleykin "saanut"!

  VastaaPoista
 8. Selasin taas sivuja taaksepäin ja kyllä oli kauniita neuleita. Ja ihania lankoja. Tuo huppuhuivi oli kyllä ihana. Olen neulonut Cacaosta kaulurihuiveja, mutta laitoin toiseksi langaksi ohuen villalangan , niin oli helpompi neuloa ja tuli vähän tukevampi neulos.

  VastaaPoista
 9. Joulutähden valoon
  metsä nukahtaa.
  Jokaiseen pieneen taloon
  joulu tulla saa.

  Hyvää joulua!

  VastaaPoista