lauantai 4. joulukuuta 2010

Huppukauluri

Kylläpäs edellisestä postauksesta onkin vierähtänyt aikaa! Kovin paljon en ole ehtinyt neulomaan, mutta pari juttua olen sentään saanut valmiiksi.

Syyslomalla ostin tyttärelle vyyhdillisen TeeTeen Cacao-lankaa. Tarkoituksena oli, että hän neuloisi itselleen huppuhuivin. Noin viisi senttiä hän taisi saada aikaiseksi ja sitten into lopahti. Äidin sormia kuitenkin syyhytti sen verran, että ajattelin hieman auttaa lastani tässä neuleprojektissa. Lopulta kävi kuitenkin niin, että tein työn loppuun asti (tyttären suostumuksella). Lanka on ihanan pehmeää ja lämmintä, mutta sen neulominen ei ole erityisen mukavaa. Lopputulos on kiva!

NAPILLINEN HUPPUHUIVI
Ohje: Moda 5/2010, malli 17
Lanka: TeeTee Cacao 87g
Puikot: 5 mmJos tytär ei jostain syystä halua käyttää tätä, niin kyllä se minulle ainakin kelpaa. Yritän edelleen houkutella tytärtä lankojen ihmeelliseen maailmaa ja siksi ostinkin hänelle 4 kerää Novita Crystal-lankaa. Jospa siitä olisi helpompi neuloa vaikkapa sellainen supermuodikas jättikauluri.

Tänään minua ilahdutti: Olin eilen Helsingin Kaupunginteatterissa katsomassa Arsenikkia ja vanhoja pitsejä - nimistä näytelmää. Kun tulin illalla kotiin, niin isäntä ja lapset olivat siivonneet koko huushollin! Minä kun olin valmistautunut siihen, että tänään alkaa kauhea siivousurakka. Kyllä mun kelpaa!

3 kommenttia:

  1. Mukava kauluri-hattu. Kyllä varmaan lapsesi innostuu käsitöistä, sytytyslanka vaan voi olla pitkä. (omallani oli 20v.)
    Minä kopioin Sinun: Tänään minua ilahdutti... idean. Voisiko siitä ilahtua? Idea on todella hyvä. :)

    VastaaPoista
  2. Tuo huppukauluri on ollut tän syksy hittijuttu. Onnitelut tyttärelle siitä viidestä sentistäkin! Se on ihan hyvä saavutus, koska tuo lanka ei ihan kaikkein helpoin neulottava kuitenkaan ole.

    Minä iloitsen kahdesta kokonaisesta vapaapäivästä peräkkäin:-)

    VastaaPoista