lauantai 4. helmikuuta 2023

Simple Stripes

 

SIMPLE STRIPES
Lanka: Woolmeonce Twist Sock + muita fingering-paksuisia lankoja yht. 289g
Puikot: 3.25 ja 3.5mm
Ohje: Simple Stripes by Suvi Simola

Kaksi vuotta piti säilöa Woolmeoncen joulukalenterilankoja ennen kuin keksin niille täydellisen kohteen. Aika moni muukin neuloja on neulonut tällaisista minivyyhdeistä Suvi Simolan suunnitteleman Simple Stripes -puseron.

Jokaisessa vyyhdissä oli 20g lankaa, mutta raitoihin kului minun koossani (koko L) vain n. 12-13g. Yhtä kalenterivyyhtiä en käyttänyt ollenkaan, sillä sen väritys ei mielestäni sopinut tähän projektiin. Sen sijaan otin minivyyhtien rinnalle muutaman jämälankakerän.

Puseroa oli ihana neuloa, sillä nautin suunnattomasti värien sommittelusta. Lankojen päättely sen sijaan ei ollut ihan yhtä kivaa...

Ensimmäinen fiilis oli, että puserosta tuli hieman liian tyköistuva, mutta nyt kun olen pitänyt sitä päälläni jonkin aikaa, niin ihan mukavalta se tuntuu. Minivyyhtien jämistä saan tehtyä vielä ainakin kahdet sukat.

Tänään minua ilahdutti: Kotikaupungissani on monta ruokapaikkaa, jotka tarjoavat thaimaalaista ruokaa. Ruoka on näissä paikoissa todella hyvää ja sen lisäksi ihanan värikästä. Väriä pitää siis olla sekä langoissa että ruuassa!

8 kommenttia:

 1. Kivan näköinen pusero. Samaa mieltä, että elämässä, vaatteissa ja ruoissa pitää olla väriä.
  Minullakin on noita minivyyhtejä varmaan kahden vuoden takaisesta Lankafarmin joulukalenterista. Kai niille vielä joku paikka löytyy.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä kaikki langat ennemmin tai myöhemmin tulevat käyttöön.

   Poista
 2. kaunis ja hyvän värinen pusero. Tuota tyköistuvuutta mietin, jos itselleni tekisin. Mutta ei pelkoa, minivyyhtini taitavat vielä odotuttaa. On niin monta työtä edellä vielä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kaikilla meillä neulojilla taitaa olla pitkä lista neuleista, jotka haluaisimme neuloa. Kaiken kukkuraksi koko ajan tulee uusia mielenkiintoisia neuleohjeita.

   Poista
 3. Kaunis ja hyvin sävytetty pusero 🤍

  VastaaPoista