maanantai 21. syyskuuta 2020

Arvonnan voittaja on selvillä!

Eilen oli viimeinen mahdollisuus osallistua blogini 10-vuotisarvontaan, jossa palkintona oli kaksi vyyhtiä huivilankaa ja kaksi sukkalankakakkua.

Osallistujia oli kaiken kaikkiaan 39. Oli ilahduttavaa huomata, että teitä lukijoita siellä todellakin on, vaikka nykyään kommentointi blogeissa onkin harvinaisempaa.

Annoin tällä kerralla satunnaislukugeneraattorin arpoa voittajan ja hän on Mirja! Laitatko yhteystietosi sähköpostiini (lankahamsteri@gmail.com). Tässä vielä Mirjan kommentti:

Minua ilahduttaa syksy: se, että ilma on raikasta, pihatyöt kohta tehtyinä ja aikaa neulomiselle jää enemmäm. Noissa langoissa on ihanat värit. Blogiasi olen seurannut alusta lähtien, mutta enpä juuri ole kommentoinut. Hyvää seuraavaa kymmentä vuotta!

Mirja

Tänään minua ilahdutti: Kävin pitkästä aikaa kirjastossa. Luen kyllä paljon, mutta lukemani kirjat ovat yleensä äänikirjoja tai e-kirjoja. Tuntui jotenkin niin kotoisalta kulkea kirjahyllyjen välissä.

5 kommenttia:

 1. Onnittelut Mirjalle joka sai niin kauniit langat.

  VastaaPoista
 2. Onnea arvonnan voittajalle!

  Sinun blogia on ollut aina mukava lukea, joten kiva, kun jaksat kirjoittaa ja ottaa kuvia. Itse olen ollut laiska blogini suhteen ja kävin siellä tänään päivittämässä käsityökirjakirjastoani. Viimeisin postaus oli helmikuulta 2018 ja aika on vierähtänyt tosi nopeasti. Jos Instagramia ei olisi, niin ehkä olisin jaksanut keskittyä blogiini. Olen miettinyt, suljenko blogini kokonaan vai jätänkö sellaisenaan.

  Aurinkoista syksyä Sinulle! :)

  VastaaPoista
 3. Kiitokset vielä kerran. Hain perjantaina langat ja olen niitä ihaillut viikonlopun. Juuri niin kauniita kuin kuvasta oli pääteltävissä.
  Mirja

  VastaaPoista