tiistai 16. kesäkuuta 2020

Anker´s Summer Shirt

ANKER´S SUMMER SHIRT
Lanka: Novita Cotton Linen 292g
Puikot: 3.5 ja 4mm
Ohje: Anker´s Summer Shirt by PetiteKnit

Tällä hetkellä tosi monella on jokin kesäpusero puikoilla ja yksi suosituimmista ohjeista tuntuu olevan Anker´s Summer Shirt.


Aloitin omani toukokuun puolessa välissä ja se valmistui melko nopeasti, sillä ohje on todella helppo. PetiteKnitin ohjeille onkin tyypillistä, että ne ovat hyvin yksinkertaisia, mutta jokin kiva yksityiskohta niissä kuitenkin on.


Pusero on tehty Novitan Cotton Linen -langasta, jonka olen ostanut neljä vuotta sitten Prismasta. Kyseessä taisi olla kausilanka, joka oli myynnissä vain tietyn ajan. Koostumus on 70% puuvillaa ja 30% pellavaa.Neulottaessa lanka pölisi aika paljon ja se taitaa ollakin tyypillistä pellavalangoille. Neuletuntuma oli kuitenkin mukava ja pusero tuntuu oikein miellyttävältä päällä. Tämä pusero ei ole kyllä hinnalla pilattu, sillä langat maksoivat yhteensä 8.50e!


Mietin pitkään, että teenkö M- vai L-koon, mutta päädyin lopulta kuitenkin L-kokoon ja se olikin hyvä valinta, sillä pusero kutistui hieman pesussa.


Niin kiva projekti tämä oli, että nyt etsin varastoistani jo sopivaa lankaa seuraavalle Anker´s Summer Shirtille.

Tänään minua ilahdutti: Olimme mökillä muutaman päivän ja sinä aikana kotipihan juhannusruusu oli puhjennut kukkaan. Aika sopiva ajoitus tänä vuonna.


Myös syreeni ja arovuokko ilahduttavat.


3 kommenttia:

  1. Oi miten kaunis pusero ja niin kauniin värinenkin.

    VastaaPoista
  2. Hyvän näköinen pusero. Lempeän värinen. Kauniita kukkakuvia olet ottanut. Melkein nenässä tuntee syreenin ja juhannusruusun tuoksun.

    VastaaPoista