tiistai 30. kesäkuuta 2020

Anker´s Summer Shirt II

ANKER´S SUMMER SHIRT
Lanka: Novita Freesia 255g
Puikot: 3.5 ja 4mm
Ohje: Anker´s Summer Shirt by PetiteKnit

Ei kulunut kuin viisi päivää edellisen Anker´s Summer Shirtin valmistumisesta, kun minulla oli jo seuraava puikoilla! Mietin tässä juuri, että olenko koskaan aikaisemmin tehnyt kahta puseroa samalla ohjeella. Tuskinpa!


Tällä ohjeella tulee todella kivoja paitoja, joten ei haittaa yhtään, että minulla on nyt kaksi samanlaista. Tällä kertaa käytin  Novita Freesia -puuvillalankaa (edellinen oli puuvillan ja pellavan sekoitusta), jota olen ostanut Anttilasta yhdeksän vuotta sitten. Tuli melkein nostalginen olo, kun aloin muistelemaan Anttilan lankaosastoa! Muistaakseni tämä oli jonkinlainen kausilanka, jota ei myyty muualla kuin Anttilassa.
Osallistun tällä Garnhärvan-lankakaupan kesäpaitakaliin, joka päättyy tänään. Päättelin tänään langanpäät ja koska kuvat piti saada otettua, niin en ehtinyt kastelemaan puseroa. Tosin tämä on aika hyvä näinkin, joten taidan jättää viimeistelyt kokonaan tekemättä.


Tänään minua ilahdutti: Sain pojaltani ja hänen tyttöystävältään synttärilahjaksi tällaisen ihanan lammasaiheisen ovistopparin! Tätä ei voi ohittaa hymyilemättä!

2 kommenttia:

  1. Kaunis puero tämäkin. Aivan ihan ovistoppari ja neulojalle juuri sopiva!

    VastaaPoista
  2. Hei, upea on tämäkin neule, lanka lienee toisin paikoin erivahvuista,mielestäni ei kannata "litistää"neuletta,tälviisiin neule on eloisaa ja kaunista.
    Ovi"lemmikki" on tosi hauska lahja.

    VastaaPoista