torstai 21. toukokuuta 2020

Wool & Berries

WOOL & BERRIES
Lanka: BC Garn Allino yht. 409g
Puikot: 3.5mm ja 2.75mm
Ohje: Wool & Berries by Joji Locatelli
Toukokuun aikana sain jo toisen Joji Locatellin suunnitteleman neuleen valmiiksi. Edellisessä postauksessa esittelin Sammal-neuletakin ja nyt on vuorossa Wool & Berries.


Paita on hyvin yksinkertainen raitapaita, mutta jokin tässä sykähdytti minua niin paljon, että ostin ohjeen heti kun se julkaistiin.

Neulominen ei ollut kovin rentouttavaa, sillä pusero aloitettiin neulomalla ensin olkakaitaleet ja siitä sitten poimittiin silmukoita. Silmukoiden poimiminen ei kuulu minun suosikkeihini ja valitettavasti sitä piti tehdä vielä hihojenkin kohdalla. Onneksi pusero on kuitenkin saumaton.


Ohjeen mallipusero on tehty villalangasta, mutta minä päädyin kesäisempään Allinoon, jossa on 50 % pellavaa ja 50% puuvillaa. Materiaali on todella miellyttävä iholla, eikä sen neulominenkaan ollut hassumpaa.


Toiselle olkapäälle voisi ommella napit, mutta en ole vielä varma, että laitanko niitä.


Yllätin itsenikin yhdistämäällä kaksi näin "hurjaa" väriä toisiinsa, mutta kesäpaidassa ne kyllä toimivat.

Tänään minua ilahdutti: Blogikoira täytti toissapäivänä jo 11 vuotta!
4 kommenttia:

 1. Taas näin upea neule! Sinä olet kyllä nopea ja aikaansaava neuloja, kun puseroita ja takkeja valmistuu vallan kuin liukuhihnalta! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Salaisuuteni on se, että minulla on samaan aikaan monta keskeneräistä työtä. Välillä ei valmistu mitään, mutta välillä valmista tulee lähes viikottain. Tosin olen itsekin hieman hämmästynyt siitä, miten monta puseroa tai villatakkia olen saanut valmiiksi tämän vuoden puolella.

   Poista
 2. ihana blogikoira.ihan kuin moppekoirani 60 vuoden tK.siis silloinen kova pehmokoira.en saanut oikea.

  VastaaPoista