perjantai 1. toukokuuta 2020

Vielä yksi pipo ja purettu huivi

HARRY-PIPO
Lanka: Opal Zwerger Garn ja Schachenmayr Sockenwolle Teenage Color yht. 30g
Puikot: 3.5mm
Ohje: Harry by Drops Design
Olen tehnyt tänä vuonna jo viisi pipoa ja kaksi niistä olen tehnyt miehelleni. Valitettavasti noita uusia pipoja en ole kovin usein nähnyt hänen päässään. Sen sijaan hän kaivaa esille vanhat kulahtaneet piponsa, jotka on tehty Dropsin Harry-ohjeella. Ne ovat kuulemma ihan parhaita pipoja.


Ei auttanut siis muu, kuin tehdä vielä yksi pipo tuolla tutulla perusohjeella. Käytin pipoon kahta lankaa; resori on tehty Opalin yksivärisellä sukkalangalla ja raitaosuus Schachenmayerin Teenage Colorilla (sukkalankaa sekin). Resorin tein 2o 2n ja silmukoita minulla oli 112. Resorin olisin voinut tehdä hieman ohuemmilla puikoilla, sillä siitä tuli hieman löysä. Kuvausmalliksi sain tyttäreni.

Tänään minua ilahdutti: Tasan viisi vuotta sitten sain valmiiksi Mara-huivin. Valitettavasti en ole käyttänyt huivia juuri ollenkaan, sillä huivi on mielestäni huonon mallinen. Madelinetoshin langat ovat kuitenkin niin upeita, että on todella sääli, etteivät ne ole päässeet käyttöön. Mara-huiville kävikin sitten näin ja olen päätökseeni todella tyytyväinen.


Olisiko teillä ideoita, mitä kivaa näistä voisi neuloa?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti