lauantai 29. helmikuuta 2020

Raitalapaset Jouluaatto-langasta

RAITALAPASET
Lanka: Novita 7Veljestä Jouluaatto 71g
Puikot: 3mm
Ohje: Intialainen kiilapeukalolapanen
Nämä raitalapaset ovat toiset tänä vuonna valmistuneet lapaset, joten Lapaslootaan pitäisi neuloa vielä 10 paria. Huh!


Novitan perusohjeella tulee hyvät lapaset. Lankana on raitalanka nimeltä Jouluaatto. Kyllähän nämä värit sopivat jouluun, mutta ei näistä kuitenkaan tullut liian jouluiset.


Intialainen peukalo on helppo tehdä, joten en ymmärrä, miksi lapasten neulominen ei houkuta ollenkaan niin paljon kuin sukkien neulominen. Kummallista! Onneksi on tämä lapashaaste meneillään.

Tänään minua ilahdutti: Näin yöllä unta, että olin jossakin kaupassa muiden ihmisten kanssa ja meidät kidnapattiin. Minä en ollut kovin kauhuissani ja siksi kysyinkin yhdeltä kaappaajalta, että voinko ottaa laukustani neuleen ja ruveta neulomaan. Kaappaaja antoi siihen luvan!!! Mitä tästä opimme? Aina kannattaa pitää neuletta käsilaukussa😀

8 kommenttia:

 1. Minullakin on aina käsityö mukanani siltä varalta jos joku kidnappaa minut =D =D

  VastaaPoista
 2. Rauhoittava uni ja on rauhoittavaa, että käsilaukussa on aina neule mukana. Silmukka silloin tällöin pitää pään kasassa. ;) tein tuosta Jouluaatto-langasta sukat ja en katsonut langan määrää,kun sain lahjaksi. Tein liian pitkät varret ja sitten raidoitin punaisella ja valkoisella kärkiosat. Tuo jonkinlainen hankalauus neuloa lapasia ihmetyttää itseänikin. Valmistuvat nopeasti, intialainen peukalo on mun suosikki nykyään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Neulominen on todella tärkeää mielenterveyden kannalta. Joskus oikein ihmettelen, miksi olen niin äreä ja syyksi osoittatutuu useimmiten se, ettei minulla ole ollut yhtään neuleaikaa.

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Kiitos! Jostain syystä raitoihin ei kyllästy koskaan.

   Poista
 4. Kauniit lapaset ja tuo peukalo! Lapasten neulominen on hankauksissa neulomisrintamallani, sukkaa syntyy ja nyt putkisukkaa hyväntekeväisyyteen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Intialaisen peukalon ansiosta lapasten neulominen on paljon kivempaa.

   Poista