sunnuntai 5. tammikuuta 2020

Autumn Gold


AUTUMN GOLD
Lanka: Kässäkerho Pom Pom Suoma Single ja Adlibris Super Kid Silk Lace yht. 311g
Puikot: 2.5 ja 4mm
Ohje: Autumn Gold by Veera Välimäki
Viime vuoden viimeinen valmistunut työ on Veera Välimäen suunnittelema Autumn Gold. Harvoin olen tehnyt puseron näin nopeasti; aloitin neulomisen 5.12. ja valmista tuli 28.12.


Olin aiemmin ostanut Kässäkerho Pom Pomin Suoma singleä värissä "Meri". Olin kuitenkin hieman pettynyt värin haaleuteen. Niinpä keksin yhdistää siihen Adlibrikselta ostettua silkkimohairia ja näiden kahden langan yhdistelmästä tulikin todella kivaa neulosta. (Valitettavasti näissä kuvissa sävy ei ole ihan oikea. Oikeasti väri on enemmän vihreä kuin turkoosi.)



Pusero on muuten ihan yksinkertainen kaarrokepaita, mutta toisessa sivussa kulkee hauska resorikolmio.


Lisäsin puseroon muutaman sentin pituutta, mutta siitä huolimatta siitä tuli melko lyhyt. Tällä hetkellä hieman lyhyemmät mallit ovat muodissa, joten ehkäpä minäkin totun tähän pituuteen.


Tässä kohtaa taisin kyllästyä kuvattana olemiseen ja olin jo lähdössä sisälle. Näyttää kyllä siltä kuin olisin lentoon lähdössä!

Tänään minua ilahdutti: Sain äidiltäni joululahjaksi rahaa. Aika usein olen suunnannut lahjarahan kanssa lankakauppaan. Tänä vuonna kuitenkin tilasin itselleni kaksi lehteä; Interweave Knits (4 numeroa)  ja Designer Knitting (5 numeroa). Näistä riittää iloa pitkäksi aikaa.

2 kommenttia: