sunnuntai 24. marraskuuta 2019

Stay Soft Shawl

STAY SOFT SHAWL
Lanka: Isager Merilin yht. 143g
Puikot: 4mm
Ohje: Stay Soft Shawl by Veera Välimäki
Kesällä tekemästäni Notice-puserosta jäi melko paljon lankoja, joten tein samoilla väreillä vielä huivinkin. Olen jo pidemmän aikaa haaveillut tekeväni Stay Soft -huivin. Olinkin todella iloinen, kun huomasin ohjeen löytyvän Suuri Käsityö -lehden numerosta 10/2019.


Näistä utuisista väreistä tykkään edelleen todella paljon. Hieman jouduin soveltamaan raidoitusta, koska minulla ei ollut tarpeeksi kaikkia värejä.


Huivi on periaatteessa todella helppo tehdä, mutta keltaisen reunuksen kanssa minulla meni ensin sormi suuhun. Tässäkin auttoi, kun pidin pienen tauon. Tauon jälkeen kaikki sujuikin sitten ihan helposti.

Jokin aika sitten siivosin huivivarastoni ja totesin, etten todellakaan tarvitse lisää huiveja. Tosin tällaista hennon väristä minulla ei entuudestaan ole. Täytyy jatkossa harkita todella tarkkaan, ennen kuin aloitan uuden huiviprojektin. Tosin tälläkin hetkellä minulla on puikoilla yksi keskeneräinen  huivi...

Tänään minua ilahdutti: Olen kerännyt laatikon pohjalle rikkinäisiä kulta- ja hopeakoruja. Niitä ei ole kovin paljon ja ne eivät todellakaan ole mitään kalliita aarteita. Olin jo vähällä heittää ne roskiin, mutta ajattelin sittenkin kokeilla, jos niistä saisi muutaman euron romukultana. Hämmästys oli suuri, kun sain niistä yli 90 euroa!

4 kommenttia:

  1. Upea huivi! Itsekin huomasin saman ohjeen lehdestä ja se meni heti to do-listalle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Malli on yksinkertainen, mutta kuitenkin siinä on sitä "jotain".

      Poista