keskiviikko 28. maaliskuuta 2018

Tweedy-huivi

TUCH TWEEDY
Lanka: Geilsk Tweed 165g
Puikot: 4mm
Ohje: Tuch Tweedy by Gabriele Meul-Ronnewinkel

Facebookin Lankahamsterit-ryhmästä innostuin ostamaan runsas vuosi sitten kasan lankoja. Lankojen mukana oli myös Geilsk Tweediä, joka on 100% villaa. Tweed on minun ikuinen rakkauteni!


Ravelrya selatessani huomasin, että tälle langalle on suunniteltu kiva yksinkertainen raitahuivi. Tämänkaltaisen huivin osaisin todennäköisesti tehdä ilman ohjettakin, mutta koska ohje maksoi vain 2e, niin päätin hankkia sen.


Kaikki ostamani langat olivat joko sini- tai vihreäsävyisiä, joten niiden yhdistely oli aika helppoa. Tummansinisestä lähti neulottaessa väriä käsiin, mutta kun kastelin huivin, niin onneksi väri ei levinnyt vaaleansiniseen.


Tuntumaltaan lanka on hieman samankaltainen kuin Brooklyn Tweedin Loft eli toisin sanoen oikein miellyttävää.


PS. Kuvassa oleva villatakki on Dexter, jonka olen tehnyt Rowanin Felted Tweedistä. Näissä varusteissa olen todellinen "Tweed-Täti"!

Tänään minua ilahdutti: Tänään eräällä nuorella miehellä meni sanat hieman sekaisin; tarkoitus oli ilmeisesti sanoa pääsiäisvitsa, mutta hän sanoikin pääsiäisvihta.
Hyvää pääsiäistä!

2 kommenttia:

  1. Kivan näköinen lanka ja värit oikein kivat! Blogissani on pieni haaste-Tervetuloa mukaan! ;) http://touhoosi.blogspot.fi/

    VastaaPoista