sunnuntai 24. tammikuuta 2016

Sukat pienelle ja vähän isommalle

Junasukkia olen tehnyt vaikka kuinka monet, joten luulisi, että ne valmistuisivat nyt jo ihan hetkessä. Nämä keltaiset kuitenkin jämähtivät puikoille todella pitkäksi aikaa.

JUNASUKAT
Lanka: My First Regia 24g
Puikot: 2.25mm
Ohje: Junasukat 
Junasukkien nurjat kerrokset eivät ole kaikkein kivoimpia neulottavia pitkillä puikoilla (20cm), joten saattaa olla, että syy nihkeytyy löytyy tästä. Nyt sukat ovat kuitenkin valmiina ja söpöthän niistä tuli.


ARNE & CARLOS
Lanka: Regia Arne&Carlos (väri 3760) 54g, Novita TicoTico 20g
Puikot: 2.25mm
Ohje: perussukka (16s/puikko)

Tämä Arne&Carlos -lanka on heidän kakkosmallistostaan (Edition 2). Näin Susan B. Andersonin blogissa sukat, jossa tähän väriin oli yhdistetty valkoista lankaa. Minäkin kaivoin vanhan TicoTico-kerän esille ja rupesin neulomaan.


Valkoinen korostaa kauniisti kirjavia sävyjä. 


Pienet ja isot Regiat pääsivät vielä yhteiskuvaankin.

Tänään minua ilahdutti: Kauppoihin on ilmestynyt laskiaispullia. Ja mikä parasta, niitä on monenlaisia, joten siinä on hyvä syy tehdä vertailevaa tutkimusta...

4 kommenttia:

 1. Kauniita sukkia. Novitan Tico tico on lanka, jonka olisin toivonut jäävän tuotantoon. Harmi, ettei sitä enää saa. Vertailevaa tutkimusta kannattaa aina tehdä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös Novitan Pikku-Sisko ole materiaaliltaan ja paksuudeltaan aika samantyyppistä kuin Tico-Tico?

   Poista
 2. Ihana idea tuo laskiaispullatutkimus! :) Toki sukatkin ovat kauniita.

  VastaaPoista
 3. Kauniit sukat! Tuo valkoinen on hyvä noiden värikkäiden lankojen kanssa. Raikastaa.
  nautin alkuvuodesta kilojeni kustannuksella, kun kaupoissa on kahdet herkkuni eli Runebergintortut ja laskiaispullat. Runebergeissa parhaat on mielestäni Elosen leipomon. Laskiaspullat pitänee tutkia tänä vuonna. ;)

  VastaaPoista