lauantai 10. lokakuuta 2015

Fusion-sukat

Nettikauppoja selaillessa silmiini on usein osunut Wendyn Roam Fusion -sukkalanka. Olihan sitä sitten tilattavakin, kun sopiva tarjous osui kohdalle.


FUSION-SUKAT
Lanka: Wendy Roam Fusion 68g
Puikot: 2.5mm
Ohje: perussukka (16s/puikko)
Langassa väri liukuu kauniisti, mutta valitettavasti neuletuntuma ei ollut oikein mieleeni. Tykkään enemmän tiukkakierteisemmästä langasta.Lopputulos on kuitenkin niin kiva, ettei ostosta tarvitse todellakaan katua.

Päivän kirjavinkki: Surunpotku, Leena Lehtolainen


Leena Lehtolaisen Maria Kallio -kirjasarja ei juuri esittelyjä kaipaa. Surunpotku on sarjan uusin teos. En ole koskaan ollut mikään superfani, mutta kyllähän nämä kirjat ihan viihdyttäviä ovat (jos dekkareista voi tällaista termiä käyttää).

Tänään minua ilahdutti: Syysloma alkoi! Hyvään lomafiilikseen pääsin tekemällä pitkän kävelylenkin metsässä tyttären ja koiran kanssa.

5 kommenttia:

 1. Todella kaunista lankaa, josta olet neulonut kauniit sukat. Kiitos myös edellisessä postauksessa olleesta kirjavinkkauksesta. Miulla on juuri oikean kokoiset jalat noihin malleihin, joten kirja täytyy ostaa.

  VastaaPoista
 2. Mielenkiintoinen lanka, hauska väritys!

  VastaaPoista
 3. Kauniit! Mä tykkään kans tosi paljon tuosta langasta. Yhdet sukat oon siitä jo tehnyt, toinen kerä odottaa vielä sopivaa hetkeä. Tosi kaunis on tuo sinunkin sukkiesi sävy!

  VastaaPoista
 4. Kauniit sukat. Langanväristä tulee mieleen kanervakangas.
  Äänikirjat siivittävät mukavasti sukkapuikkojen suihkintaa ja valmista tulee huomaamatta.
  Antoisaa lomaviikkoa!

  VastaaPoista