lauantai 4. huhtikuuta 2015

Lankalauantai

Olen edelleen sitä mieltä, että lankalauantai on yksi vuoden mukavimmista päivistä. Tämä on päivä, jolloin saa (tai oikeastaan pitää) ostaa lankaa, vaikka kaikkina muina päivinä sitten yrittäisikin neuloa mahdollisimman paljon varastoon kertyneistä langoista.


Tänä vuonna ostin tällaisia vähän fiinimpiä lankoja; BC Garnin Silkbloom ja Colori. Näistä olisi tarkoitus neuloa pari huivia. Tietysti myös huomiseen sukkasunnuntaihin piti varustautua ja siksi ostin kerän Stepiä toisesta lankakaupasta.


Tätä väriä voisi ehkä kuvailla hillityksi sateenkaareksi. Stepiä ei ihmisellä voi koskaan olla liikaa!

Kuten aikaisemmin totesinkin, niin alkuvuodesta olen neulonut paljon sukkia. Yleensä neulon naisten sukkia, mutta välillä täytyy muistaa miehiä ja vauvojakin. Tällä kerralla oli vauvasukkien vuoro.

LISE-LOTEN PIKKUISET SUKAT
Lanka: Sandnes Garn Sisu 19g
Puikot: 2.5mm
Ohje: Kardemumman talo -blogista
Vauvoille olen yleensä neulonut Junasukkia, mutta tällä kerralla halusin kokeilla jotain toista ohjetta. Lise-Lottekin on todella söpö malli!


Langaksi valitsin Sisua, josta en ole tainnut ennen mitään neuloakaan.


Tänään minua ilahduttaa: Pääsiäisen tunnelmaan pääsee muutamalla koristeella, suklaalla ja kukilla. Pääsiäinen onkin paljon stressittömämpi kuin esimerkiksi joulu.7 kommenttia:

 1. Olen mukana lankapaatossa ja tänään lankalauantaina olikin vaikea olla ostamatta lankaa - käytiin Kärkkäisellä Lahdessa ja siellä oli tosi hyvä lankavalikoima. Onnistuin kuitenkin:)
  Sen sijaan sukkasunnuntaita aioin viettää kyllä olantakaa!

  Mukavaa pääsiäistä!

  VastaaPoista
 2. Mukavaa pääsiäisen aikaa Sinulle!

  VastaaPoista
 3. Oooh. Die Austermanwolle würde mir auch gefallen. So richtig schöööön bunt. Eikö meillä on "lankalauantai" JOKA päivä??

  VastaaPoista
 4. Upeita namilankoja.
  Mukavaa Pääsiäisen Jatkoa Sinulle.

  VastaaPoista
 5. En ole koskaan innostunut junasukista -varmaan tosi hyvä malli käytössä, mutta mielestäni tosi rumat!! Mutta Lise-Lotte on soma, tuollaisia pitää ehdottomasti kokeilla!!
  Sukat sai sunnuntaina puikoille, lankalauantain "onnistuin" ohittamaan.... ;o)

  VastaaPoista
 6. Aivan ihanan väristä Step-lankaa. Pitääköhän tuo lähteä katsomaan itsellekin tuommoinen kerä tai kaksi =)

  VastaaPoista