sunnuntai 28. joulukuuta 2014

Juhlava irtokaulus


Kädentaitomessuilta sai lehtitilauksen kylkiäisenä kaksi kerää Regalo-lankaa. Uusimassa Modassa oli sopiva ohje kyseiselle langalle.

JUHLAVA IRTOKAULUS
Lanka: Miss Tricot Filati Regalo 85g
Puikot: 6mm
Ohje: Moda 9/2014, malli 1

 Langassa on kauniita pieniä helmiä, jotka tekevät langasta juhlavan.


Valitettavasti neulominen ei sitten ollutkaan niin juhlavaa. Langassa kulkeva matallinen helmisäie nimittäin "juoksee" nopeammin kuin muu osa langasta. Täsätä syystä lankoja sai olla koko ajan tasaamassa ja vaarana oli, että lopputuloksena on kauhea sekasotku. Onneksi selvisin kuitenkin ilman järkyttäviä solmuja.


Luin ohjeen hieman huolimattomasti ja sen takia tämä on oma sovellus Modan ohjeesta.


Kaulan lämmittäjäksi tästä ei oikein ole, mutta tarkoitus kai onkin, että sitä pidetään eräänlaisena koristuksena sisällä. Tosin en ole ollenkaan varma, että osaan sellaista käyttää.

Päivän kirjavinkki: Raja, Riikka Pulkkinen


Riikka Pulkkiselta olen lukenut aikaisemmin kaikki muut teokset, mutta tämä esikoinen eli Raja pääsi vasta nyt lukulistalleni. Luettuani tämän en enää yhtään ihmettele, että Pulkkisesta tuli kertaheitolla suuri nimi suomalaiseen kirjallisuuteen. Kirja on nimittäin loistava!

Tänään minua ilahdutti: Shoppailin Tigerissa ja löysin sieltä kaksi ihanaa pöllöä.


Toinen pöllöistä on avaimenperä ja toinen on "tee-se-itse" -pöllö. Pakkauksessa on ohje, lankaa ja virkkuukoukku. Hintaa paketilla oli 3e.

1 kommentti:

  1. Kaunis tuubihuivi, vai mikä tuo viralliselta nimeltään lieneekään? :D
    Ja hauskoja nuo pöllöt.

    VastaaPoista