torstai 4. joulukuuta 2014

22 Little Clouds

Sain Eiran Langoilta  kokeiltavaksi tällaista punaista kimaltelevaa ihanuutta.Kyseessä on Louisa Hardingin Orielle-lanka. Lanka on 97% babyalpacaa ja 3% polyamidia. Väri on ihanan jouluinen ja tietysti minun piti heti ruveta miettimään, mitä langasta voisi neuloa. Pienen miettimisen jälkeen päädyin Martina Behmin ilmaisohjeeseen 22 Little Clouds.

22 LITTLE CLOUDS
Lanka: Louisa Harding Orielle 117g
Puikot: 4.5mm
Ohje: 22 Little Clouds by Martina Behm

Babyalpaca on pehmeää ja kimalteetkin ovat niin pieniä, etteivät nekään kutita.


Lanka pääsee mielestäni hyvin oikeuksiinsa tällaisessa yksinkertaisessa mallissa. Röyhelöt takaavat kuitenkin sen, ettei huivi ole tylsä.Huivin ehtii hyvin neulomaan vielä joululahjaksi. Minulla koko projektiin kului vain neljä iltaa.


Kolmesta kerästä jäi vielä pieni nöttönen. Siitä voisi vaikka neuloa koristeita joulukuuseen.

Tänään minua ilahdutti: Joulukalentereiden ansiosta aamuherätykset eivät ole joulukuussa ollenkaan niin kurjia kuin yleensä. Tänä vuonna hankin Body Shopin kalenterin.


Kalenteri on itsessään todella ruma, mutta yllätykset ovat olleet oikein miellyttäviä. Sen lisäksi minulla on perinteiseen tapaan teekalenteri.

4 kommenttia:

 1. Kaunis huivi. Minulla on menossa jämälankavillasukkajoulukalenteri ja olen saanut tehtyä joka aamu ennen töihin lähtöä päivän 'luukun', niin innoissaan voi joulukalenterista olla. Tuo teekalenterikin on veikeä.

  VastaaPoista
 2. Hieno huivi!
  Samassa kalenterissa Prusiluskan kanssa ollaan ja samoilla mielin näemmä.
  Tuollaista teekalenteria ei olekaan vastaan tullut, tuo olisi hauska lisä työpaikan aamuhetkiin:)

  VastaaPoista
 3. Upea huivi!
  Minä en ole kuullutkaan tuollaisista hienoista joulukalentereista, epistä, olisin kyllä halunnut...mut ens vuonna tiedän :)

  VastaaPoista