sunnuntai 23. marraskuuta 2014

Kolmas Harry-pipo

Aika harvoin tulee tehtyä neuleita useamman kerran samalla ohjeella. Harry-pipo on tästä poikkeus, sillä sain aikaiseksi jo kolmannen version. Aikaisempia voit käydä kurkistamassa täältä ja täältä.

HARRY-PIPO
Lanka: Drops Fabel ja Opal sukkalanka yht. 29g
Puikot: 3.5mm (tai 3.00mm...)
Ohje: Drops 135-15


Malli on supersimppeli, joten näitä on mukava tehdä välitöinä. Dropsin Fabel Printistä tulee mukavan utuinen lopputulos. Voisin oikein hyvin kuvitella tekeväni tästä langasta jonkin suuremmankin neuleen. Tosin silloin täytyy valita jokin muu väri, sillä vaaleansininen ei oikein sovi minulle.Tällainen ohuesta langasta tehty pipo on monikäyttöinen, sillä sitä voi käyttää syksystä kevääseen asti. Sukkalankoja tästä talosta löytyy, joten voi olla, että tämäkään jää viimeiseksi Harryksi...


Päivän kirjavinkki: Sun ystäväsi armaasi, Pirjo Rissanen


Pirjo Rissasen kirjat ovat sellaisia, että haluan aina ehdottomasti saada käsiini uusimman. Sitten kun alan lukea kirjaa, olen usein hieman hämmennyksissä. Odotukseni on nimittäin se, että nyt saan lukea kevyttä "aivot narikkaan"-kirjaa, mutta Rissanen ei päästäkään aina ihan helpolla. Tässäkin teoksessa on päähenkilönä Silva Ennes, joka aluksi vaikuttaa harmittomalta, rikkaalta seurapiirirouvalta, mutta joka vähitellen paljastuu hyvin erikoiseksi henkilöksi. Kirjassa seurataan lapsuusystävien Eevan ja Silvan elämää. Välillä ollaan nykyajassa ja välillä palataan lapsuuteen. Nautin kirjan lukemisesta, vaikka Silva välillä olikin aivan sietämätön!

Tänään minua ilahdutti: Koko viikko on ollut täynnä erilaisia menoja ja olen nauttinut tästä sunnuntaipäivästä, johon ei ole kuulunut mitään pakollista. Kohta lähden ulos nauttimaan lumisista maisemista.

4 kommenttia:

 1. Parempi puolisko on tilannut minulta pipon, tällainen yksinkertainen olisi juuri hyvä :) täytyy laittaa muistiin. Kaunis väri fabelia, en ole tainnut siihen törmätä aiemmin.

  VastaaPoista
 2. Minulla plajon noita Fabeleita, mallisi nöyttää kivalta.

  VastaaPoista
 3. Kivan värinen ja muutenkin nätti pipo. :)

  VastaaPoista
 4. Kaunis pipo, tykkään siitä, miten nuo värit menevät seesteisesti.

  VastaaPoista