sunnuntai 29. kesäkuuta 2014

Kattausliinat

Viime vuonna tein valkoiset tabletit (minä käytän yleensä nimitystä tabletti, vaikka kattausliina on ehdottomasti kauniimpi nimitys) takkahuoneen pöydälle. Lankavarastoani kuvatessa keksin, että minunhan pitäisi ehdottamasti tehdät vastaavanlaiset myös mökin pöydälle. Väriksi piti kuitenkin valita jokin muu kuin valkoinen, sillä pöytä on paljon kovemmalla käytöllä.

KATTAUSLIINAT
Lanka: Red Heart Eco-Cotton 528g (á 89g)
Koukku: 4mm
Ohje Prinsessajuttu-blogista
Ohje on hyvin yksinkertainen, mutta mielestäni juuri siksi kaunis.


Lanka on puuvillan ja akryylin sekoitusta, joten nämä voi huoletta heittää pesukoneeseen. Tarvetta ei varmasti kauhean usein tule, sillä langassa on armollista elävyyttä .


Näitten virkkaaminen sujui todella vauhdikkaasti. Voi olla, että näitä tullaan näkemään vielä lisääkin!

Tänään minua ilahdutti: Näin eilen ihania alpakoita Mathildedalissa (Salossa Meri-Teijolla). Voi vitsi, että ne ovat söpöjä!
6 kommenttia:

 1. Tosi kauniit kattausliinat. (Minä myös sanon aina tabletit, mutta ajattelin esittää fiksumpaa.) Ja nuo alpakat, aivan ihania. Tuusulassa Koiramäen Pajutallilla vietetään syksyisin Kurpitsakarnevaaleja, sinne on aina pakko mennä jo senkin vuoksi että siellä on silloin alpakoita. Samalla voi ostaa alpakkalankaa, jos haluaa. Olen halunnut. :)

  VastaaPoista
 2. Kertakaikkisen tyylikkäät kattausliinat! Tableteista yleensä puhun, mutta kyllä nämä ovat ehdottomasti kattausliinat :). Upea on edellisen postauksesi pellavatunikakin, kannatti saattaa valmiiksi.
  Alpakka on ihan älyttömän söpö eläin, siinä on sitä jotain.
  Olen lomaillut Mathildedalissa ja tykästyin paikkaan.

  VastaaPoista
 3. Voi miten kivat liinat. Piristää mukavasti vaikka kesäistä kahvipöytää :)

  VastaaPoista
 4. Ihana Alpakka =) Ja kiitos linkkivinkistä, valmiita muovisia tabletteja olen etsinyt vaan sopivia ei ole löytynyt, joten ehkä minäkin teen ne itse =)

  VastaaPoista
 5. Kauniit liinat ja suloiset alpakat!

  VastaaPoista
 6. Todella tyylikkät kattausliinat (todellakin kauniimpi sana)! Ehtisinpä miekin.

  VastaaPoista