keskiviikko 4. kesäkuuta 2014

Pöllötyyny

Pöllöt ovat olleet muodissa jo pikään ja minäkin olen tykännyt niistä kovasti. Vasta nyt sain ensimmäisen pöllöaiheisen työn tehtyä.

PÖLLÖTYYNY
Lanka: Novita Miami n.100g
Koukku: 4.5mm
Ohje: Prinsessajuttu-blogista

Ohje on hyvin yksinkertainen, mutta kyllä tuon pöllöksi tunnnistaa. Yksinkertaisuudesta huolimatta tällaisessa pöllössä on monta näpertelyvaihetta ja olinkin jo sitä mieltä, että näitä ei meidän taloon tule enää lisää. Lopputulosta katsoessa aloin kuitenkin jo haaveilla vaaleanpunaisesta pöllöstä...


Lahjaksikin näitä olisi mukava väkertää, mutta kun olisi niin monta muutakin kivaa juttuja, joita haluaisin virkata ja neuloa.


Lomakin alkoi maanantaina ja aikaa olisi periaatteessa mielin määrin, mutta jotenkin on pieniä vaikeuksia päästä lomafiilikseen. Näin käy joka vuosi, mutta onneksi tämä "vaiva" helpottuu muutaman päivän kuluttua ja silloin varmasti käsitöitäkin alkaa syntyä tiuhaan tahtiin. Ehkäpä myös pöllöjä!

Päivän kirjavinkki: Ätä kakan och ha den kvar, Kristin Emilsson


Kristin Emilsson oli minulle aivan uusi kirjailijanimi ja eikä ihme, sillä Ätä kakan och ha den kvar on hänen esikoisromaaninsa. Kirja kertoo Amanda Bergeristä, joka elää tavallista keskiluokkaista lähiöelämää. Kaikki muuttuu, kun hänet irtisanotaan työstään. Hän ei kerro asiasta perheelleen ja vähitellen hän valehtelee monesta muustakin asiasta. Loppujen lopuksi hän alkaa elää täydellistä kaksoiselämää. Juoni kuulostaa ihan pöhköltä, mutta Emilsson osaa kertoa tarinaa siten, että kaikki kuulostaa aivan uskottavalta. Kirja on viihdyttävä ja itse asiassa tässä on kirja, jonka luin alusta loppuun siten, etten välissä tehnyt syrjähyppyjä jonkun toisen kirjan luokse.

Tänään minua ilahdutti: Vaikka bloggaan melko säännöllisesti, niin Ravelryyn en ole pitkään aikaan laittanut tietoja valmistuneista töistä. Otinkin tavoitteeksi, että kesäloman aikana laitan vähintään yhden työn Raavelryyn päivittäin. Se ei tunnu liian suurelta rasitukselta. Olen muuten aikataulussa, sillä tänään on 4. kesäkuuta ja neljä työtä olen sinne jo laittanut!

7 kommenttia:

 1. Kiva tyyny, sillä on hauska ilme!

  VastaaPoista
 2. Pöllötyynysi on hieno. Värkkäämistä kyllä yksityiskohdissa on

  VastaaPoista
 3. Tosi hauska tyyny! Ehkäpä innostun itsekin kokeilemaan...:)

  VastaaPoista
 4. Mahtava! Pöllöt on parhautta!

  VastaaPoista
 5. Ihana pöllötyyny, sillä on ilmiselvästi oma persoona :).
  Kiitos kirjavinkenkeistä, lukulistallani odottaa taas monta esittelystäsi bongaamaani kirjaa.
  Ravelryssä huomaisinkin kauniitä töitäsi malleja etsiskellessäni :).
  Mukavaa loman jatkoa, toivottavasti pääset pian loman makuun!

  VastaaPoista
 6. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista