sunnuntai 30. syyskuuta 2012

Lisää uusia käsityökirjoja

Tänä syksynä minulla on sellainen tunne, että uusia käsityökirjoja ilmestyy erityisen paljon. Kirjastoreissulla tarttui taas kaksi uutuuskirjaa mukaani.


Pipokirja on neulebloggaajinakin tunnettujen Niina Hakkaraisen, Suvi Heikkilän, Hanna-Kaisa Hämäläisen ja Kristel Nybergin yhteistyön tulos. Kirjassa on monta mielenkiintoista ohjetta. Muutaman selailun jälkeen minua kiinnostivat eniten nämä kaksi mallia:Toinen uutuus käsittelee lähinnä neuletekniikoita:


Kirjassa on 200 kysymystä neulomisesta ja niihin annetaan mielestäni melko selkeät vastaukset. Eniten kirjasta on varmasti iloa aloittelevalle neulojalle, mutta kyllä sieltä löytyy vastauksia kokeneellekin.

Kaiken kukkuraksi Juju-kerhon lehti ilmestyi perjantaina ja siinä on kuukaudenkirjana sukkakirja:


Kirjan kansi on jo niin houkuttelevan näköinen, että taidan antaa kirjan tulla, vaikka järki sanoo, että mulla on ennestään erilaisia sukkamalleja koko loppuelämäksi!

Ehkäpä tuo minun aavistukseni siitä, että neulekirjoja julkaistaan runsaasti, on ihan totta, sillä ainakin uusimmassa Yhteishyvä-lehdessä hehkutetaan neulomisen olevan muotia.


Tänään minua ilahdutti: Minua ilahduttaa tosi paljon se, että minulla on vakituisia lukijoita 126 ja se, että aika moni teistä kirjoittelee kommentteja näihin minun postauksiini. Itsekin yritän jättää mahdollisimman usein jonkinlaisen puumerkin lukemiini blogeihin.

9 kommenttia:

 1. Tuon pipo-kirjan ostin minäkin ja muutama malli ihan varmasti tulee sieltä neulottua, lisäksi jokunen tekniikkaohje oli kiinnostava!
  Mukava kirja!

  VastaaPoista
 2. Tuosta pipokirjasta minäkin haaveilen ja myös jujun kuukaudenkirjan otan aivan varmasti :) Ihanaa, kun on kotona hyllyssä kirjoja selailtavana.

  VastaaPoista
 3. Katselin juurikin tuota samaa pipokirjaa kaupassa, oli kyllä houkutteleva. Samoin kuukauden kirja sukista kiinnostaisi, mutta millä ne ehtii kaikki tekemään ja käyttämään???

  VastaaPoista
 4. Jujun kuukaudenkirjaa odotellaan tääläkin : )

  VastaaPoista
 5. Samoja kirjoja täälläkin mietinnässä. Ohjeita on jo nyt niin paljon, ettei ehdi toteuttaa kaikkia kivoja..
  Mukavaa viikkoa :)

  VastaaPoista
 6. Voi miten houkuttaisivatkaan kaikki nuo kirjat! Täytyypä hiukan muhistella ensin:)

  VastaaPoista
 7. Mä vaan mietin kaikkien kirjojen kanssa, että ostanko vaiko enkö ja ostamati ne aina jää. =) Paitsi sitten mun suosikki kirjailijat, niiltä on pakko ostaa kaikki.

  VastaaPoista
 8. Kiitos kommentista, tulin heti vastavierailulle. Tee vain valmiiksi Plain and Simple, kyllä kannattaa!

  VastaaPoista
 9. Poikkesin tänne kommentointisi houkuttelemana - ja heti jäi koukkuun! Vai pitäisikö sanoa puikoille??

  VastaaPoista