sunnuntai 9. syyskuuta 2012

Aikamoinen lehtiviikko

Lehtien kolahtaminen postilaatikkoon on aina iloinen asia, mutta minkä ihmeen takia lehdet ilmestyvät yhdessä sumassa?  Esimerkiksi viime viikolla kävi niin, että peräkkäisinä päivinä ilmestyi neljä kotimaista käsityölehteä.


Tässä vaiheessa voisi kuvitella, että istahtaisin nojatuoliin ja lukisin tyytyväisenä, millaisia neuleohjeita lehdistä löytyy. Ehei, minäpäs lähdin kirpputorille ja kauppaan ja ostin vielä lisää lehtiä!!!


Nyt on pakko tunnustaa, että minulla on pienoinen lehtiähky, mutta kyllä mä tästä pian taas toivun.

Myös lankarintamalla on tullut tehtyä uusia hankintoja. Novitan juhlalehdessä (kaikki ohjeet 7Veljestä langalle) oli kiva perusvillatakin ohje ja siihen hankin Nostalgia lankaa.


Kovasti teksisi jo mieli aloitella tuota villatakkia, mutta ensin pitäisi saada jokin suurempi työ valmiiksi.

Samalla kauppareissulla ostin Nallea varastoon. Anttilassa muutamat uutuuslangat ovat -20%:n alennuksella. Lisäksi viime viikonloppuna 50 euron ostoksista sai 10e:n alennuksen, joten langathan olivat melkein ilmaisia. Mieheni vitsailikin, että kuinka paljon mulle maksettiin kassalla siitä hyvästä, että viitsin kantaa lankakeriä kotiini!


Euromarketissa on puolestaan tällä hetkellä tarjouksessa kampanjalankaa nimeltä Novita Viivi. Lanka on 100% akryyliä, mutta se on ihanan samettista, ei ollenkaan natisevaa.


Uusimmassa Me-lehdessä oli ohjekin tälle langalle (siksak-kauluri). Kaupastakin sai ohjelappusen, jossa on ohje naisten puseroon, pipoon ja kauluriin.


Kuten kuvasta näkyy, niin vihreä lanka pääsi jo puikoille. Esittelen ensi kerralla siitä tehdyn neuleen.

Tänään minua ilahdutti: On sunnuntai, eikä ole mihinkään kiire. Aurinkokin paistaa!

7 kommenttia:

 1. Tuota samaa sik-sak kauluria katselin minäkin jo sillä silmällä. Kiva, että Viivil anka vaikutti mukavalle. Ehkä siis sitä sitten haalimaan...

  VastaaPoista
 2. Juu, aikmoinen lehtikasa. Minullakin noista muutama, tuota Novitaa en ole vielä nähnyt, kuviin tutustuin jo Novitan sivuilla.

  VastaaPoista
 3. Usein myös nää boonuslehdet, pirkka ja yhteishyvä, napsahtaa samaan aikaan postilaatikkoon. Ja se on kyllä kumma, että silloin, kun olisi aikaa lueskella postejaan rauhassa, ei tule kuin laskuja ja sit kun on kiire niin laatikko tursuaa kaikkea mielenkiintoista. :)
  -puikkotiikeri-

  VastaaPoista
 4. Kylläpä posti toi sinulle paljon kivaa postia :)

  VastaaPoista
 5. Hyvännäköinen lehtisuma, siinähän on lehti viikon jokaiselle päivälle ;-) Tuo 7veikan nostalgia näyttää kyllä todella hyvältä, pitänee kai minunkin lähteä "säästämään" lankavaraston supisteluista huolimatta...

  VastaaPoista