maanantai 3. tammikuuta 2022

Neulevuosi 2021

Ennen kuin on aika ruveta miettimään vuoden 2022 neuleita, niin palataan vielä hetkeksi viime vuoteen. En asettanut itselleni minkäänlaisia tavoitteita, vaan neuloin ja virkkasin juuri sitä, mitä halausin. Se olikin niin mainio päätös, että aion noudattaa sitä jatkossakin.

Lankaa kulutin vuoden aikana 8097g ja tällä määrällä sain valmiiksi 31 työtä. Eniten neuloin sukkia. Niitä kertyi yhteensä 13 kpl. Tässä niistä muutamia:


Toiseksi eniten neuloin puseroita. Olen hieman yllättynyt, että niitäkin sain tehtyä peräti yhdeksän! 


Sain viime vuoden aikana tehtyä myös villatakin, lapaset, pipon, kolme huivia, peiton, kaulurin ja kesällä virkkasin tabletteja ja lasinalusia ulkopydälle.

Nyt kun olen juuri muuttanut ja ihmetellyt, mihin saan kaikki tavarani mahtumaan, niin ehkäpä tänä vuonna voisin harkita hieman tarkemmin, mitä neuleita oikeasti tarvitsen. Monia juttuja on kiva neuloa, mutta jokin tolkku neuleidenkin määrässä pitää olla. Tosin kun katselen yllä olevia kuvia, niin kaikkia neuleita olen käyttänyt (muutamaa sukkaparia lukuun ottamatta). Ehkäpä ne ovatkin siis olleet varsin tarpeellisia!

Tänään minua ilahdutti: Muuton takia myös ulkoilureitit ovat muuttuneet. Jaksan iloita joka päivä siitä, että näen kotikaupungistani sellaisia puolia, joihin en ole ennen kiinnittänyt huomiota. Tällainen ihanasti koristeltu veturi löytyy esimerkiksi kaupunkimme taidemuseon pihalta:

2 kommenttia:

 1. Paljon olet neulonut vuoden aikana ja hienoja töitä.
  Kävelykenkkien vaihtuminen tekee hyvää. Nyt olen lenkkeillyt vanhan kurssikaverin kanssa uusilla reiteillä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ihmeen paljon sitä vuoden aikana ehtii tekemään.

   Poista