lauantai 11. syyskuuta 2021

Habitation Throw

 

HABITATION THROW
Lanka: Noro Silk Garden Lite 1109g
Puikot: 5mm
Ohje: Habitation Throw by Helen Stewart

Kuten olen kertonutkin, niin minulle on kertynyt aikamoinen kasa erilaisia Noron lankoja. Ne ovat suurimmaksi osaksi melko värikkäitä, enkä todellakaan halua monta kirjavaa puseroa. Ne ovat olleet melko kalliita ja siksi olen ajatellut, ettei niitä voi "uhrata" esimerkiksi peittoon. Langat ovat olleet varastossani jo kahdentoista vuoden ajan, joten päätin, että ylellinen peittokin olisi ihan kiva.


Ylellisestä langasta todellakin on kyse; Noro Silk Garden Lite sisältää nimittäin 45% silkkiä, 45% kidmohairia ja 10% villaa. Kyllä tällaiseen peittoon kelpaa kääriytyä!


Kyseistä lankaa minulla oli kahta sävyä. Raidoitin niitä siten, että kun kerä loppui, niin vaihdoin väriä.


Peitto neulotaan kulmasta kulmaan ja neulottaessa reunoihin tehdään i-cord -reunus. Näin reunoista tulee todella siistit, eikä mitään viimeistelytöitä tarvita.

Taustalla näkyy karvainen kuvausassistentti! Hertta on ollut jo yli kaksi vuotta mukana näissä kuvaushommissa. Itse asiassa koiralla on saman verran ikää kuin näillä minun Noro-langoillani.

Tänään minua ilahdutti: Vieläkin minun kesäkukkani jaksanut kukkia näin komeasti!

4 kommenttia:

 1. Upea ja ylellinen peitto. Löysin langoistani siivotessa kesällä yhden Noro-kerän. ei ihan peittoa tule.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Yksi kerä ei tosiaan peittoon riitä. Minun peittooni meni 22 kerää!

   Poista
 2. Aivan huippuihanuus tuo peitto. Tuo kukkasi on todella upea ja nauti kauneudesta todella. Ajattele, pohjoisemmassa on jo ensilumi maassa.
  Mukavaa päivää sinulle.

  VastaaPoista