lauantai 7. elokuuta 2021

Malcesine-sukatMALCESINE-SUKAT
Lanka: Gründl Hot Socks Malcesine 103g
Puikot: 2.75mm


Löysin kirppuritorilta tätä kauniin sinistä Gründlin sukkalankaa. Kuten olen kertonutkin, niin miehestäni on tullut viime aikoina aikamoinen villasukkien kuluttaja, joten oli itsestään selvää, että tästä langasta tulee sukat hänelle. 


Lanka on oikein laadukkaan tuntuista ja väriliukukin on mielestäni kaunis. Piti muuten ihan googlettaa, mitä tuo Malcesine tarkoittaa. Se on Pohjois-Italiassa, Gardajärven rannalla, sijaitseva pieni kunta, joka elää matkailusta. Sukkien väri on siis varsin osuva!


Tänään minua ilahdutti: Pihlajanmarjoja on tänä vuonna paljon. Jotkut väittävät sen tarkoittavan vähälumista talvea ja toiset juuri päinvastaista. Se on ainakin varmaa, että syksy on tulossa ja pian pääsee taas käyttämään neuleita! Minä olenkin jo ihan kyllästynyt kesävaatteisiin.

8 kommenttia:

 1. Joskus nuorempana kävin poikani kanssa Malcesinessa ja on tosiaan kaunis paikka niin kuin sinun sukkasikin. Ihanat siniset sävyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mielenkiintoista! Minä en ollut edes kuullut kyseisestä paikasta.

   Poista
 2. Sininen ei ole lempivärejäni, mutta nämä sinisen raidat on lempeän ja kauniin sinisiä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tässä langassa on todella onnistuneet sinisen sävyt.

   Poista
 3. Hei! Löysin juuri ihanan blogisi ja liityin lukijoihin. Tuo lanka ei ole minulle tuttu. Sievät sukat ja kauniin siniset. Minulle sopisi, että ensi talvi olisi vähä luminen. Viime talvena sai lunta kolata välillä kaksikin kertaa päivässä. Syksy tekee tuloaan, kesävaatteet laitetaan kaapin perukkaan ja neuleet otetaan esiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hauska kuulla, että löysit tänne. Toivottavasti viihdyt jatkossakin!

   Poista