lauantai 14. elokuuta 2021

Exploration Station

EXPLORATION STATION
Lanka: G-uld Merino yht. 197g
Puikot: 4mm
Ohje: Exploration Station by Stephen West

Ravelrysta löytyy tällä hetkellä 7451 erilaista versiota Stephen Westin huivista Exploration Station. Kyseessä on siis todella suosittu malli. Itsellänikin se on ollut pitkään suosikeissa ja itse asiassa langatkin hankin kädentaitomessuilta jo vuonna 2018. 


Lanka on tanskalaisen G-uldin kasvivärjättyä merinoa. Lanka on todella pehmeää, joten se sopii hyvin huivilangaksi.


Väritys sopii mainiosti syksyyn. Värejä huivissa on kaiken kaikkiaan neljä ja jouduin hieman soveltamaan ohjetta, kun yksi väreistä loppui ennen aikojaan. Huivia oli mukava neuloa kaksiväristä briossia lukuun ottamatta. Se ei ole periaatteessa vaikeaa, mutta lisäykset reunoissa aiheuttivat sen, että aivot meinasivat mennä solmuun.Tähän työhön saisi kivasti käytettyä myös erilaisia fingering-vahvuisia jämälankoja.

Tänään minua ilahdutti: Useimmiten otan kuvat käsitöistäni kotipihalla tai mökillä, mutta tänään olin tyttäreni kanssa Totin luontopolulla Teijolla (Salossa). Todella inspiroivaa kuvata tällaisessa upeassa ympäristössä!

2 kommenttia:

  1. Hienoja kuvia. kaunis huivi ja tuota mallia olen katsonut sillä silmällä, että onnistuisiko loppulangoista. Erilaisia huivilankojen jämiä isompia ja pienempiä keriä näytti olevan aika lailla kertuneen.

    VastaaPoista