maanantai 14. kesäkuuta 2021

Sukka-asioita

 

COCKTAIL-SUKAT
Lanka: Regia Cotton Cocktail Color 66g (väri: Shark Bite)
Puikot: 2.25mm

Eräänlaiseksi kesäperinteeksi on muodostunut jo se, että neulon vähintään yhdet puuvillasukat Regian langoista. Tänä vuonna puikoille pääsi viime kesänä ostettu Cotton Cocktail Color. Langassa on puuvillaa 72% ja polyamidia 18%. Värin numero on 2428 ja kyseinen väri on nimeltään Shark Bite.


Vaikka sukat ovat aivan tavalliset perussukat, niin jouduin neulomaan toisen sukan kahteen kertaan. Olin nimittäin vahingossa luonut siihen 18 silmukkaa puikolle, vaikka oikea määrä olisi ollut 16!

Neulos on todella tasaista tästä langasta neulottaessa. Purkuhommatkaan eivät saaneet lankaa kikkuralle. Jos vanhat merkit pitävät paikkansa, niin hyvin pian luon silmukat toisiinkin puuvillasukkiin.

Sukista puheen ollen, niin täytyy tässä yhteydessä mainita, että sukkarintamalle kuuluu ikävämpiäkin uutisia. Minä neuloin nimittäin talvella miehelleni kahdet sukat ja nyt kummatkin ovat varsin heikossa jamassa:


Näitä on pääasiassa käytetty sisällä, mitä ei kyllä ihan heti uskoisi. Vasemmanpuoleiset sukat neuloin Regian sukkalangasta ja näitä en ehtinyt edes vielä pesemään, kun ne olivat jo päkiän kohdalta puhki. Oikeanpuoleiset ovat sen sijaan Louhittaren Luolan Väinämöisestä, jota yleensä kehutaan kestäväksi langaksi. 

Taidan jatkossa neuloa sukat miehelleni hieman paksummista langoista!

Tänään minua ilahdutti: Osallistuin Facebookissa erään hankolaisen ravintolan arvontaan. Osallistujia oli pitkälle yli500 ja minä onnistuin voittamaan buffetaamiaisen kahdelle. Todella ilahduttava tieto!

1 kommentti:

  1. Kyllä se yhdet puuvillasukat kesässä on tehtävä. Täälläkin on aluillaan.
    Jotkut lattiat kuulemma rikkovat enemmän sukkia; olikohan se laminaattilattia.
    Hanko on paikka, jossa olisi kiva käydä taas.

    VastaaPoista