maanantai 7. kesäkuuta 2021

Friday Tee

FRIDAY TEE
Lanka: Drops Baby Merino yht. 361g
Puikot: 2.5 ja 3mm
Ohje: Friday Tee by PetiteKnit


Minulla on kaapissani muutama kesäneule, joita olen käyttänyt melko ahkerasti. Ja koska niitä todellakin käytän, niin täytyyhän niitä saada lisää. Uusin tulokas on PetiteKnitin suunnittelema Friday Tee.


Heti kun näin kuvan tästä mallista, niin tiesin, että haluan sen ehdottomasti neuloa. Kevätkiireistä huolimatta se valmistui tasan kuukaudessa.

PetiteKnitin pusero on valkoinen, jossa on ruskeita raitoja, mutta minä päädyin varastostani löytämiini tummansiniseen ja vaaleanpunaiseen. Nämä kaksi väriä sopivat todella hyvin yhteen. Dropsin Baby Merino on muuten todella ihanaa neulottavaa.


Kauluksen resori on taitettu kaksinkerroin ja se antaa neuleelle todella viimeistellyn vaikutelman. Raglankavennukset muodostavat myös hauskat raidat.Koska pusero on neulottu merinolangasta, niin hellepäivänä se on hieman liian kuuma, mutta "tavallisena" kesäpäivänä se toimii mainiosti.

Tänään minua ilahdutti: Tyttäreni opiskeli Tukholmassa viisi vuotta hammaslääkäriksi ja perjantaina hän valmistui. Huomenna hän saapuu Suomeen ja aikoo myös jäädä tänne työskentelemään. Oi tätä äidin onnea!
2 kommenttia: