sunnuntai 25. marraskuuta 2018

Sisäkkö-sukat

SISÄKKÖ-SUKAT
Lanka: Novita 7Veljestä Multiraita 101g
Puikot: 3.5mm

Melkein joka kerta, kun Novitalta tulee uusia värejä, niin jokin niistä houkuttelee niin paljon, että lanka on hankittava. Yleensä kyseessä on jokin raitalanka. Tänä syksynä ihastuin multiraitaan nimeltä Sisäkkö. Värit ovat mukavan hempeitä, mutta harmaa tuo kuitenkin kokonaisuuteen ryhtiä. 

On tosi kiva, että Novitakin on alkanut antaa väreille nimiä. Onhan värinumero 841 paljon tylsempi kuin Sisäkkö. Multiraidan muillakin väreillä on ammattiin liittyviä nimiä: Leipuri, Puutarhuri, Taidemaalari ja Artesaani. Vieläkin parempi olisi, jos tuo värin nimi olisi vyötteeseen painettuna. Nyt se löytyy ainoastaan värikartalta.


Minulla on tätä lankaa vielä toinenkin kerä. Uusimmassa Novitan lehdessä oli kauniit kirjoneulesukat, jotka voisin jossain vaiheessa tehdä. 

Minun sukissani varren korkeus on 16.5cm. Seuraavalla kerralla voisin tehdä aavistuksen matalammat sukat, niin yksi kerä riittäisi (jalkani koko on 40). Nyt jouduin jatkamaan toisesta kerästä. Tosin tämä uusi kerä oli reilun kokoinen, sillä sitä on vielä jäljellä 103g.

Tänään minua ilahdutti: Messuilu viime viikonloppuna oli ihan mahtavaa, mutta kyllä tällainen kotonakin vietetty viikonloppu on mukava.

4 kommenttia:

  1. Tämä on kyllä kivan värinen raitalanka.

    VastaaPoista
  2. Hei, ompa suloisen väriset sukat,kuin hentoinen karamelli:)

    VastaaPoista
  3. Mulle käy noiden raitalankojen kanssa sama juttu. Toiset niistä ovat niin syötävän suloisia. Juuri tämä sävy on sellainen ihana, ystäväni oli ostanut sitä alkusyksystä. Olen ainakin vielä välttynyt hamstraamasta sitä ;)

    Kirjoittelen blogia www.aarreukusti.blogspot.com. Blogissani on 4-vuotis synttäriarvonta, jossa arvon mm. Nallen moniväristä lankaa. Tulehan osallistumaan. :)

    VastaaPoista
  4. kivat värit.minäkin ostan usein kun kerällä kaunista,mutta ei aina valmiina.

    VastaaPoista