maanantai 8. lokakuuta 2018

Hedelmäsalaatti - ja Tähti-sukat

Aikaisemmin neulomistani Tuttu Frutti -sukista jäi jäljelle jämiä, jotka päätin yhdistää valkoiseen Regia Cotton -lankaan.

HEDELMÄSALAATTI-SUKAT
Lanka: Regia Cotton ja Regia Cotton Tutti Frutti yht. 71g
Puikot: 2.25mm
Jämiä kului kuitenkin yllättävän vähän. Näihin sukkiin sain upotettu kaiken pitaija-väristä, mutta mansikasta kului vain osa. 


Nyt minulla on vielä jäjellä siis mansikkaa, vesimelonia ja kokonainen kerä appelsiinia. Sukista tuli aika kivat, eikö totta?

TÄHTI-SUKAT
Lanka: Novita Tähti 98g
Puikot: 3.5mm Prym Ergonomics
Novitan tämän syksyn uutuuslanka on Novita Tähti, jonka erikoisuus on, että langassa on kullanväristä kimalletta. Neuloin sukat Prymin Ergonomics -puikoilla, jotka sain testattavaksi neulebloggaripäiviltä. Olen itse asiassa ennenkin kokeillut näitä puikkoja, mutta silloin en tykännyt puikkojen taipuisuudesta. Nyt puikkoja on kuitenkin hieman jäykistetty ja neulominen niillä oli erittäin sujuvaa. 


Väriliuku langassa on erittäin pitkä ja siksi en edes yrittänyt tehdä sukista samanlaisia. Sattumalta kuitenkin sain lähes identtiset sukat!


Tänään minua ilahdutti: Tytär on edelleen hyvin kiinnostunut neulomisesta. Kun hän oli viikonloppuna käymässä, niin oli ihana penkoa omaa stashiä ja antaa hänelle langat pipoa, sukkia ja lapasia varten.

2 kommenttia:

  1. Ihanat nuo vaaleat raidalliset, lempeä värimaailma. :) Tuota Tähti-lankaa en ole vielä bongannutkaan. En ole lankahyllyillä nyt käynyt, kun vanhaa varastoa on kulutettava pois.

    VastaaPoista
  2. Empä ollu tuommosesta Novitan langasta vielä aamulla kuullutkaan, mutta täyty tämän luettua kauppareissulla käyvä kahtomassa. Ja täytyhän sitä kerä ostaa tyttösten sukkalangaksi ;).

    Ja tosi kauniit nuo jämäraitasukat. Ihan ku hedelmäsalaattia vaniljajäätelöllä, nam!

    VastaaPoista