lauantai 6. tammikuuta 2018

Polkupyörä-lapaset

POLKUPYÖRÄ-LAPASET
Lanka: TeeTee Pallas yht. 85g
Puikot: 2.5mm
Ohje: Rakkaat Rasat Polkupyörä (Taito Etelä-Pohjanmaa)
Polkupyörä-lapaset olen aloittanut jo lokakuussa 2015. Muiostaakseni näihin sai ohjeen lankakaupasta, kunhan osti lapasiin tarvittavat langat. Olin saanut toisen lapasen siihen pisteeseen, että peukku ja lapasen kärki puuttuivat. Monta kertaa olen ajatellut, että nämä pitäisi saada valmiiksi, mutta ei ole kovin kiva ruveta katsomaan monimutkaisesta kaaviosta, että missähän kohdassa olen menossa.


Osallistun Maikin Kontti -videopodcastin haasteeseen, jossa tavoitteena on saada mahdollisimman monta keskeneräistä työtä valmiiksi huhtikuun loppuun mennessä. Mitä vanhempi projekti, sitä enemmän voi kerätä pisteitä. Minuun tällainen pieni kilpailu vetoaa, siksi sain motivaation saada nämäkin lapaset valmiiksi.


Kirjoneule ei kuulu (ainakaan vielä) minun suosikkeihini, sillä en ole siinä kovin harjaantunut. Harjoituksia pitäisi kuitenkin sinnikkäästi jatkaa, sillä toisihan se ihan uuden ulottuvuuden tälle minun harrastukselleni. Sitä paitsi esim. kirjoneulotut lapaset ovat todella lämpimät.


Pitkä tauko sai aikaiseksi sen, että toisesta lapasesta tuli aika paljon isompi; minulla on näköjään kirjoneulekäsiala löystynyt huomattavasti parissa vuodessa. Liottelun jälkeen yritin venyttää toista lapasta voimakkaasti ja kyllähän tuo kokoero pienenikin siedettäväksi.


Pallas-lanka tuntuu olevan oikein miellyttävä lapaslanka. Voisin ehkä tehdä seuraavatkin lapaset siitä.

Tänään minua ilahdutti: Max´s Worldin kaulakoru ilahduttaa minua kovasti. Ehkä hankin vielä korviksetkin.

3 kommenttia:

  1. Hauskat lapaset ja tykkään noista väreistä todella.

    VastaaPoista
  2. Minullakin on samanväriset langat eri tekemispakettiin, jossa on kettuohje. En ole vaan saanut aloitettua, mutta ehkä ensi syksynä.

    VastaaPoista