keskiviikko 6. heinäkuuta 2016

Midsummer socks

Ostin Cittarin alesta keväänvihreää Nallea kolmella eurolla. Ei kulunut kuin noin viikko tuosta ostoksesta, kun silmiini osui Niina Laitisen sukkaohje nimeltä Midsummer socks. Ohje ja lanka sopivat mielestäni täydellisesti toisiinsa. Ja mikä parasta; nimensä mukaisesti sukat valmistuivat juhannuksen aikana.

MIDSUMMER SOCKS
Lanka: Novita Nalle 63g
Puikot: 3mm
Ohje: Midsummer socks by Niina Laitinen
Aikaisemmin en ole ollut kovin innostunut matalavartisista villasukista, mutta nyt taidan muuttaa mielipidettäni. Näistä sukista tuli nimittäin tosi kivat.


Pitsikuvion oppi helposti ulkoa, joten sukkien neulominen oli rentouttavaa ja valmista tuli nopeasti.Pitäisi itse asiassa ruveta neulomaan enemmänkin sellaisia sukkia, joissa on jokin helppo palmikko tai pitsineule, sillä ihan perussukat alkavat vähitellen kyllästyttää.


Tänään minua ilahdutti: Tänään on minun ja mieheni hääpäivä. Olemme olleet naimisissa 25 vuotta eli meillä on hopeahääpäivä. Uskomatonta!

6 kommenttia:

 1. Olenkin odottanut sukkakuviasi tästä mallista. :D

  Onnea teille 25-vuotisen hääpäivän johdosta! Itse olen ollut saman miehen kanssa yli 11 vuotta ja hääpäiviä jo 10 takanapäin.

  VastaaPoista
 2. Oi kun kivan pirteät kesäsukat! Minäkin olen aina vierastanut lyhytvartisia sukkia mutta ehkä pitäisikin antaa niille tilaisuus.

  Onnnea myös hääpäivän johdosta <3

  VastaaPoista
 3. Kivat sukat!

  Lämpimät onnittelut!

  VastaaPoista
 4. Pirteät sukat, kaunis tuo pitsikuvio!

  VastaaPoista
 5. Väri käy todella hyvin tähän malliin, kauniit sukat!
  Hyvää Hopeahääpäivää:)

  VastaaPoista