sunnuntai 10. heinäkuuta 2016

Tukholman terveiset

Tytär  on tämän kesän kesätöissä Tukholmassa. Kävimme häntä tapaamassa viime viikonloppuna. Edellisestä Tukholman vierailusta onkin jo kulunut aikaa.


Yllä olevaa kuvaa katsoessa voisi luulla, että kyseessä on kirjasto, mutta tämäpä olikin hotellimme aula! Mieheni hoiti hitellivarauksen, joten minulla ei ollut tarkkaa käsitystä, millaiseen hotelliin olimme menossa. Hotellin sisustusteemana näytti olevan kirjat ja sehän sopi minulle mainiosti.


Kaiken kaikkiaan oikein viihtyisä tämä Mornington -hotelli.

Aina kun matkalle lähdetään, niin tottakai pitää jossain lankakaupassakin käydä. Tukholman kaupoista valitsin Södermalmilla sijaitsevan Litet Nystan -kaupan.


Ulkoapäin kauppa on melko vaatimattoman näköinen ja vielä sisälle mennessäkin on sellainen olo, ettei täällä varmaan ole mielenkiintoisia lankoja. Ja kuinka väärässä olinkaan!


Tässä paperipussissa on lankasaaliini...


...eli 4 vyyhtiä Madelinetosh Merino Light -lankaa. Yksi vyyhti oli hinnaltaan noin 5 euroa halvempi kuin Suomessa.

Abba-museo oli ainut varsinainen turistikohde, jossa kävimme.Olin nuorena aikamoinen Abba-fani, joten halusin ehdottomasti päästä täällä käymään.


Museokaupan mielenkiintoisin tuote oli neulesetti, josta olisi voinut neuloa samanlaisen myssyn kuin Agnetalla. En kuitenkaan ostanut!

Tänään minua ilahdutti: Ajelimme eilen Hankoon Regattaa katsomaan. Matkalla kuuntelimme Jukka Parkkisen Karhukirjeitä kuntolomalta. Kyseessä on lastenkirja, mutta olen ehdottomasti sitä mieltä, että aikuisille nämä Karhukirjeet sopivat vielä paremmin. Parkkinen on nimittäin aikamoinen sanaleikkimestari. Me kuuntelimme kirjaa uuden BookBeat-palvelun kautta, mutta jos kiinnostuit, niin niitä voi kuunnella myös Yle Areenasta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti