keskiviikko 22. heinäkuuta 2015

Neonia pojalle

Kun pääsin sukanneulonnassa hyvään vauhtiin, tein pojallekin sukat.

NEONSUKAT
Lanka: Regia Fluormania Color 123g
Puikot: 3mm
Ohje: perussukat (16s/puikko)

Vähän hän ensin karsasti neonvärejä, mutta pienen myyntipuheen jälkeen hän suhtautui asiaan myönteisemmin. Ainakin mökille nämä ovat oikein passelit.


Fluormanian kirkkaat värit viehättävät minua edelleen, vaikka luulisi tähän neonvillitykseen jo kyllästyvän.


Varastoissani ei ole enää kuin kolme jämäkerää Fluormaniaa. Ne yhdistelemällä voisi saada aikaiseksi aika mainiot sukat.

Päivän kirjavinkki: Kesäinen illuusioni, Karoliina TimonenTartuin Karoliina Timosen kirjaan Kesäinen illuusioni aivan sattumalta kirjastossa. Kirjan ulkonäkö oli sopivan kesäinen ja sivujakin (165) oli juuri sopivasti välipalakirjaksi. Koska meillä on ollut kylmä ja sateinen kesä, oli ihana lukea saarielämästä, jossa on jatkuvasti hellettä. Keski-ikäinen nainen on vuokrannut saaresta mökin, jotta hän saisi kirjoittaa rauhassa kirjaansa. Samalla hänellä on aikaa miettiä, miten jatkaa kriisiin ajautunutta avioliittoaan. Salmen toisella puolella on miespuolinen mökkiläinen, johon nainen tutustuu. He alkavat viettää yhä enemmän aikaa toistensa seurassa.

Luin kirjaa aina ennen nukahtamista ja mietin, että nyt olen löytänyt todella hyvän kirjan. Hyvähän kirja oli tosin loppuun asti, mutta jossain vaiheessa kepeä tunnelma muuttui painostavaksi. Itse asiassa olin loppupuolella aivan ulalla; en tiennyt olinko lukenut dekkarin vai fantasiakirjan! Nimensä veroinen kirja!

Tänään minua ilahdutti: Joku voisi luulla, että lankahankinnat ovat täysin jääneet tekemättä, kun yritän saada lankavarastoani pienemmäksi. Luulo on kuitenkin täysin väärä! Nyt hankinnat ovat vain pienempiä ja tarkemmin harkittuja.


Nämä tyylikkäät pallerot ovat viime viikon ostoksia Helsingistä Snurresta. Lankojen mukana sain kaksi huiviohjetta.

3 kommenttia:

  1. Kivat villasukat. :) Neonyhdistelmistä tulee varmasti jännät sukat! :D

    VastaaPoista
  2. Mielenkiinnolla jään odottamaan postausta jämäFluormania sukista, mahtavat olla villin näköiset =)

    VastaaPoista
  3. Mua taas kiinnostaisi nähdä minkälaiset huivit noista syntyy.Ihan senkin takia, että etsin itse hyvää mallia.

    VastaaPoista