torstai 25. kesäkuuta 2015

Summer Stripes -sukat

Vettä vihmoo ja lämpöä on vaivaiset 13 astetta. Kesäksihän tätä kutsutaan, mutta varsinaiset kesävaatteet saavat vielä odotella kaapissa. Villasukat sen sijaan ovat aina vaan ajankohtaiset. Näillä uusimmilla on sentään kesäinen nimi: Summer Stripes!

SUMMER STRIPES SOCKS
Lanka: Austermann Step 70g
Puikot: 2.5mm
Ohje: Perussukka (16s/puikko, 3o 1n)

Step kuuluu minun kestosuosikkeihini. Tälläkin hetkellä minulla on seitsemän korkkaamatonta kerää kaapissa.Juhannusruusukin on vasta nyt innostunut kukkimaan.

Päivän kirjavinkki: Hausfrau - Kotona Sveitsissä, Liisa Helve-Sibaja


Muiden maiden arjesta on hauska lukea, kun kirjoittajana on maassa asuva suomalainen. Liisa Helve-Sibaja on Zürichin esikaupungissa asuva suomalainen toimittaja, joka on jo pitkään asunut Sveitsissä costaricalaisen miehensä ja teini-ikäisen tyttärensä kanssa. Kirjasta sai todella paljon tietoa viihdyttävässä muodossa. Kannattaa ehdottomasti lukea!

Tänään minua ilahdutti: Kurjasta säästä on ollut se hyöty, että minuun on iskenyt ihan armoton siivousinnostus! Haluan päästä kaikesta turhasta tavarasta eroon. Tältä näytti, kun raivasin vaatekaapistani turhat vaatteet pois:


Myös kengät saivat kyytiä:


Raivauksen kohteeksi ovat joutuneet myös mm. kirjoituspöydän laatikot, vessojen kaapit ja kirjahyllyt. Eilen vuorossa oli valtava lankavarastoni. Aion lähiaikoina laittaa myyntiin seuraavissa kuvissa näkyvät langat:Teen langoista varmaan suurempia paketteja, sillä muuten myyntirumbasta tulee liian monimutkainen.

6 kommenttia:

 1. Aivan ihanat sukat! Kiitos kirjavinkistä. Aion ehdottomasti lukea.

  VastaaPoista
 2. Aikamoinen siivousurakka! :D Ja ihanat kesän väriset villasukat. :)

  VastaaPoista
 3. Huh, mikä siivous! Aika isosta lankamäärästäkin pystyt luopumaan, onnittelut! On pitänyt täälläkin siivota isosti suunnilleen talvilomasta saakka, mutta jotenkin se vaan on jäänyt. Onnea!

  VastaaPoista
 4. Miten tehokas olet ollutkaan! Kateeksi ihan käy.

  VastaaPoista