keskiviikko 7. elokuuta 2013

Miami-pitsipusero

Viime kesänä aloitin ensimmäisen neuleen Novitan Miami-langasta. Lanka tuntui heti oikein miellyttävältä neuloa ja mallineulekin oli kiva. Sitten tuli kuitenkin syksy ja ajattelin, että turhaan minä kesäneuletta talveksi valmiiksi teen. Tänä kesänä sitten kaivoin keskeneräisen neuleen esille ja nyt se on valmis.

NEULOTTU PITSIPUSERO
Lanka: Novita Miami 304g
Puikot: 3.5 ja 4mm
Ohje: Novita Kesä 2011, malli 74

Puserosta tuli mielestäni superkiva!


Lanka on aika paksua kesäneuleeksi, mutta toisaalta malli on melko väljä, joten se ei tunnu kovin kuumalta.En ole yleensä kauhean innostunut kesäneuleista, mutta tästä taitaa tulla uusi suosikkineuleeni.

Päivän kirjavinkki: Väärän maan vainaja, Matti Rönkä


Matti Rönkä taitaa olla meille useimmille tuttu kasvo TV-uutisista. Hän on myös dekkarikirjailija, joka kirjoittaa Viktor Kärppä nimisestä henkilöstä. "Väärän maan vainaja" on sarjan kuudes romaani. Paras hahmo kirjassa on mielestäni poliisi, joka laukoo puujalkavitsejä. Välillä poliisin jutut ovat niin hervottomia, että tekisi mieli kirjoittaa niitä muistiin. Äänikirjaa kuunnellessa se on kuitenkin hieman hankalaa (äänikirjaa tulee nimittäin yleensä kuunneltua autossa).

Tänään minua ilahdutti: Viimeinen satsi viinimarjoja on nyt poimittu. Osan pakastin sellaisenaan ja osan keitin mehuksi. Aikamoinen urakka, vaikka pensaita on vain kaksi (tosin suuria sellaisia).

16 kommenttia:

 1. Ihana pusero!

  Minäkin tulin juuri puskilta ja poimein viimeiset herukat. Vielä olisi karviaiset, mutta niitä en pakkaseen poimi vaan syömme tänä vuonna puskista sen mitä ehdimme. Viime vuotiset karviaiset ovat vielä pakkasessa:)

  VastaaPoista
 2. Kaunis! Muistin juuri, että minullakin on samanvärinen pusero-projekti kesken, minkä aloitin toukokuussa tänä vuonna. On jo molemmat kappaleet mutta pitäisi neuloa vielä loppuun asti.

  http://linneanneulomukset.blogspot.fi/2013/05/roosanvarista-miamia.html

  VastaaPoista
 3. Ihana! Kaunis kuvio ja klassinen malli - käyttöä on takuulla vuosiksi eteenpäin!!
  Oma herukkasato jäiu surkean pieneksi, onneksi pääsin juuri tyhjentämään yhden herukkapuskan äidintutunsiskonminiän pihasta. Ämpärillinen vainen, mutta mehia sitä siitäkin herutellaan! :o)

  VastaaPoista
 4. Kaunis kesäneule! Minäkin pidän Miami langasta, vaikka onkin hieman liian paksua minun makuuni.

  Minä vasta aloittelen viinimarjojen poimintaa ja niitä riittää poimittavaksi, reilu 10 pensasta.

  VastaaPoista
 5. Kyllä tulikin upea, Miami ainakin tuntuu käteen mukavalta langalta ja varmasti on sitä myös päälläkin.

  VastaaPoista
 6. Kaunis pusero! Miami on minun yksi suosikkilankojani, ei ole liian kuuma kesälläkään. Nytkin minulla on yksi Miami-mekko päälläni, niitä on minulla useita, samoin kuin puseroita. :)

  VastaaPoista
 7. Kiva pusero.
  Minä olen saanut vasta kaksi kolmesta poimittua, eivätkä ne kaksikaan ole ihan tyhjiä, vaan niihin on jäänyt mehumaijallisen jälkeen vielä 25 % marjoja molempiin. Saa nähdä saanko kolmannen poimittua lainkaan, jos pullot loppuvat.

  VastaaPoista
 8. Todella kaunis. Ihanaa päivää sinulle.

  VastaaPoista
 9. Kiva pusero, sopii varmasti moneen tilanteeseen :)

  VastaaPoista
 10. Tosi kaunis pusero! Itse olen jostain syystä nyt löytänyt monta kivaa kesäneulemallia, jotka haluaisin toteuttaa, vaikka yleensä innostun tähän aikaan vuodesta syksyisemmistä malleista. Miami-lankaa en ole vielä testannutkaan, pitääkin käydä tsekkaamassa jos sitä vielä löytyisi kaupoista. Se näyttää tosi kivalta noin valmiina neuleena!

  VastaaPoista
 11. Tosi kivan näköinen neule. Minulle kävi oman kesäneuleeni kanssa juuri noin. Viime kesänä alotin ja nyt heinäkuun lopussa sain sen valmiiksi. Onneksi kesäisiä ilmoja on riittänyt ihan mukavasti senkin jälkeen. :)

  VastaaPoista