keskiviikko 5. kesäkuuta 2013

Vihdoinkin loma!

Toukokuu kului jonkinlaisessa sumussa, sillä työ vei kaiken ajan. Nyt on kuitenkin loma ja toivottavasti aikaa löytyy enemmän myös pahasti laiminlyödylle blogille.

Kesäloma alkaa perinteisesti kesäkukkien hankkimisella. Tänä vuonna aniliini ja vaaleanpunainen pääsivät valtaamaan ruukut.Seuraavaksi raivasin työhuoneen kaaoksen ja nyt siellä mahtuu taas tekemäänkin jotakin. Innostuin ottamaan kerintälaitteen esille ja tänä aamuna sain tällaista aikaiseksi:


Tällä kertaa en ole käynyt lankaostoksilla, vaan olen kerinyt vyyhtejä, jotka ovat odotelleet kaapissa jo pidemmän aikaa.

Toukokuussa tuli hankittua pari neulekirjaa, joihin en ole oikeastaan vielä ollenkaan tutustunut. Kansikuvat kummassakin olivat niin houkuttelevia, että ostopäätös oli helppo tehdä.Päivän kirjavinkki: Saaressa kaikki hyvin, Elina Halttunen


Elina Halttusen kirja "Saaressa kaikki hyvin"kertoo Marian suvun tarinaa hyvin valloittavalla tavalla. Vielä mielenkiintoisemmaksi kirjan tekee se, että tapahtumat perustuvat hyvin pitkälle Halttusen oman suvun tapahtumiin. Jatko-osassa "Syysvieraita" Halttunen kertoo samoista tapahtumista aikuisen silmin. Minun täytyykin ehdottomasti hankkia myös se luettavakseni.

Tänään minua ilahdutti: 

Posteljooni toi Avotakan, joka sinänsä on jo ihan kivaa, mutta kun kylkiäisenä oli minisuklaalevy tummaa suklaata, niin päivän postiannos oli täydellinen. Nyt menenkin kahvinkeittoon ja siirryn puutarhaan nautiskelemaan. Tietysti myös kutimet pääsevät mukaan!

3 kommenttia:

  1. Leppoisaa lomaa ja mukavia kässyjä.

    VastaaPoista
  2. Samanlaiset lomahommat sinulla on ollut aluksi kuin minullakin :)
    Oikein ihanaa ja ansaittua lomaa ♥

    VastaaPoista