keskiviikko 22. toukokuuta 2013

Keskeneräisyyksiä

Täällä eletään edelleen sitä vaihetta, että käsityörintamalla ei mikään valmistu ajanpuutteen vuoksi. Tällainen epämääräinen läjä odottelee loman alkamista:


Jos totta puhutaan, niin noita keskeneräisiä on paljon enemmänkin, mutta tässä ovat ne, joita en ole jaksanut siivota pois näkyviltä! Pinon päällimmäisenä oleva työ on sentään edistynyt aika sutjakasti, joten voi olla, että jo seuraavalla kerralla on valmis työ esiteltävänä.


Lankakaupassakin tuli piipahdettua. Tällä(kin) kertaa siihen oli erinomaisen hyvä syy. Olin nimittäin odottanut jo viikkokaupalla, että paikalliseen puotiin tulee Dropsin kampanjalankaa.


Koska kaikki värit olivat kivoja ja valitseminen oli vaikeaa, niin tein kompromissiratkaisun ja ostin langat kahteen neulepuseroon!Lanka on alpacan ja villan sekoitusta, joten jätän suosiolla nämäkin langat odottelemaan syksyisempiä ilmoja.

Päivän kirjavinkki: Död i skugga, Anne HoltTätä Anne Holtin kirjaa ei ole taidettu vielä suomentaa. Holtin kirjassa 8-vuotias Sander kuolee kotonaan onnettomuudessa. Kaikki eivät usko, että kyseessä on onnettomuus, joten kuolemaa ruvetaan tutkimaan tarkemmin. Jossain vaiheessa tutkimuksiin osallistuu myös rikospsykologi Inger Johanne Vik, joka on esiintynyt neljässä aikaisemmassakin Holtin kirjassa. Kirja on perinteinen dekkari ja mielestäni ihan hyvä. Kuuntelin kirjan äänikirjana ja lopun viimeisen lauseen jouduin kuuntelemaan monta kertaa, ennen kuin uskon kuulleeni oikein. Tämän jälkeen jäi niin typertynyt olo, että asiasta piti oikein keskustella miehenkin kanssa. Lukekaa kirja, niin saatte tietää, mitä lopussa tapahtuu...

Tänään minua ilahdutti: Mulla taitaa olla jonkinlainen pöllövillitys, sillä ostin lyhyen ajan sisällä jo toiset pöllökorvikset.


Tosin yksi pikkupoika kysyi: "Onks noi jotkut Angry Birdsit?" No voihan ne pöllötkin olla joskus vähän vihaisia...

10 kommenttia:

 1. Kivan värikäs läjä :) Ja hauskat pöllöt!

  VastaaPoista
 2. Lomalla ei ainakaan tule tekemisestä pulaa:) Ihania ostoksia olet tehnyt, pöllöt ovat söpöjä.

  VastaaPoista
 3. Tuollainen kasa keskeneräisiä aiheuttaisi minulle hurjan stressin ;)

  VastaaPoista
 4. Uuu, piti heti selata kirjaston sivut ja nettikaupat ja laittaa varaus kirjasta. Kuulostaa hyvältä!

  VastaaPoista
 5. Jos noi pöllöt ois siniset, ni nehän ois ihan ku muinaiset MTV 3:n tunnuspöllöt, olisko ollu 90-luvulta :) Mut on ne kyl kivat, miksei ne nyt ängriböötsitkin vois olla :D

  VastaaPoista
 6. Rupes nyt kyllä kiinnostamaan tuo Anne Holtin kirja, että mitä siellä lopussa käy?
  Ja niin on ärsyttävän keskeneräistä täälläkin, että ihan pöh! Tekis mieli, mutku ei oikein jaksa innostua. Mattoa tosin virkkaan, jo toista, mutta keskeneräiset sukat tuossa ärsyttää. Ehkä lomamatkalle mukaan tylsille autopätkille.

  VastaaPoista
 7. Eipä tule sinulle lomalla tekemisen puute!:) Minulta löytyy myös aika läjä keskeneräisiä, olen vaan laittanut ne laatikkoon pois näkyvistä. Ihanta pöllökorvikset:))

  VastaaPoista
 8. hymyilen täällä leveästi tuolle "kompromissiratkaisulle", ihanaa huomata etten ole ainoa joka toimii noin...

  VastaaPoista
 9. Ihanat korvikset :)
  Hyvä on olla lomalle ja sadepäivien varalle käsitöitä jemmassa.
  Minäkin olen pusseihin kasannut paljon kaikenlaista mukaan otettavaa :)
  Ihanaa loman odotusta ♥

  VastaaPoista