sunnuntai 28. huhtikuuta 2013

Virkkailen ja värkkäilen


Tätä Virkkukoukkusen mukia olen ihaillut jo jonkin aikaa. Nyt sitten hankin sen ja kyllä kannatti! Paitsi, että muki on kaunis, niin se on muodoltaan ja kooltaan juuri täydellinen teen juomiseen. Toiselta puolelta muki näyttää tältä:


Kuten onkin jo moneen kertaan tullut todettua, niin kevät on virkkaamiselle otollista aikaa. Palapeittoon olen tehnyt melko ahkerasti palasia, mutta vielä niitä tarvitaan lisää. Eräänä päivänä asettelin palasia lattialle, jotta voisin edes hieman arvioida sitä, kuinka monta vielä tarvitaan. Blogikoira halusi tietysti osallistua laskutoimitukseen!


Tehtävään piti paneutua niin perusteellisesti, että kylkeäkin täytyi välillä kääntää ja silloin palaset saivat kyytiä.


Virkkaukseen liittyy myös seuraava kuva, jonka löysin Me-lehdestä.


Minä en ainakaan ole aamuvirkku, mutta aamuvirkkuu kuulostaa ihan kivalta.

Päivän kirjavinkki: Huolimattomia unelmia, Juha ItkonenAikaisemmin en ole lukenut yhtään Juha Itkosen teosta. "Huolimattomia unelmia" on novellikokoelma, jossa kerrotaan ihan tavallisten ihmisten arkisista tapahtumista. Osa novelleista unohtuu samantien, mutta jotkut puolestaan jäivät mietityttämään pidemmäksikin ajaksi. Jos pitäisi antaa tähtiä nollasta viiteen, niin antaisin luultavasti kolme tähteä.

Tänään minua ilahdutti: Seuraan satoja blogeja ja se onnistuu, koska käytössäni on ollut google reader. Kuten useimmat jo tietävät, niin tämä palvelu loppuu kesällä. Tilalle on ehdotettu feedly- ja bloglovin´-palveluita. Tänään sitten päätin kokeilla feedlyä ja parilla klikkauksella sain siirrettyä kaikki seuraamani blogit tähän uuteen systeemiin. Kaiken huipuksi feedly on visuaalisesti paljon parempi. Nyt ei tarvitse enää stressata, että kaikki kivat blogit katoavat taivaan tuuliin!

10 kommenttia:

 1. tyytyväisen näköinen koira kuvissa :-))

  aamuvirkuusta: olen kyllä(herän helposti), mutta käsitöitä en aloita heti sängyssä aamulla, ensin puen, herään muksut jos eivät vielä ole, haen kahvin ja sitten ykkösen aamu tv päällä ja kudelmat käsiin, jos vaan mahdollista semmoiset 30min ja päivä voi alkaa...

  Entäs sinä??

  VastaaPoista
 2. Blogikoira on näköjään sitä mieltä että juuri nyt on sopivan kokoinen. Ei liian pieni eikä liian iso yhden koiran pötkötellä =) Teillä voi tulla vielä kinastelua tuon peiton omistuksesta blogikoiran kanssa :)

  VastaaPoista
 3. Sulla on mun muki! :O Paitsi, että omani taitaa olla visusti keittiön kaapissa. ;)

  VastaaPoista
 4. Pääsittekös samaan lopputulokseen palojen määrästä ;)

  Aamuvirkkuu sopii minulle matkoilla. Kotona ollessa käyn ensin koiran kanssa lenkillä ja ryhdyn vasta sitten tekemään käsitöitä - siis vapaapäivinä, työpäivinä tietysti lähden töihin :D

  VastaaPoista
 5. Voi miten ihana muki,tuollaisen minäkin haluan!!! Ja peiton palaset näyttävät oikein kivoilta,ja apulainenkin siinä päällä :)

  VastaaPoista
 6. Koira näyttää hyvin tyytyväiseltä jo tehtyihin paloihin :)

  VastaaPoista
 7. Minäkin haluuuuun! Ja heti! Mistä tuollaisen mukin saa? Olen muuten viimeaikoina harrastanut aamuvirkkuuta usein. Kun virkkasin paloja virkkasin usein pari aamulla puoliseitsemän aikoihin kun aamutv alkoi. Kotoa lähdemme miehen kanssa varttia vaille seitsemän.

  VastaaPoista
 8. Nuo Virkkukoukkusen jutut on kyllä aivan ihania hyvänmielen juttuja kaikki! Suloinen ja ilmeisen lahjakas tuo sinun blogikoirasi! =)

  VastaaPoista
 9. Tuttua puuhaa! Myös Koirarouva haluaa tutkia käsitöitäni. Aina se ei malta odottaa edes näytille levittelyä, vaan kiipeää syliini kutimen päälle. :o)

  VastaaPoista
 10. Hei, mitä tuo Google reader tarkoittaa. Jos on vaikka oma lukijalista oman Blogin sisällä kun avaa hallintapaneelin, niin näkyykö ne ihan normaalisti, että tämä ohjelmisto ei vaikuta sen olemassa oloon?

  VastaaPoista