perjantai 21. joulukuuta 2012

Vihdoinkin helpottaa

Itselläni on ollut kurja olo, koska en ole yhtään ehtinyt päivittämään blogiani. Onneksi kiireet rupeavat nyt olemaan ohi ja vähitellen voin ruveta nauttimaan joululomasta. Joitakin pehmeitä paketteja olen työkiireistä huolimatta saanut aikaiseksi. Esimerkiksi kummitytölleni neuloin nämä sukat.

KARKKISUKAT
Lanka: Online Supersocke Bambino 102g
Puikot: 2.75mm
Ohje: 56s
Langan näihin sukkiin löysin kirpputorilta (aikamoinen löytö itse asiassa). Minulla on yleensä tapana marinoida lankoja vuosikaupalla, mutta tämä Onlinen lanka teki poikkeuksen; olen ostanut sen 14.11. ja jo joulukuun alussa sukat olivat valmiina. Langan herkullisella värityksellä taisi olla osuutta asiaan.

Mollie Makes -lehdessä oli kannessa kauniit pöllökämmekkäät, joten se piti jo ihan sen takia ostaa. Lehdessä on toki paljon muutakin mielenkiintoista luettavaa.


Kuten kuvasta näkyy, niin lehti oli vieläpä tarjouksessa. Kaiken kukkuraksi kylkiäiseksi tuli ensi vuoden kalenteri.Näin kauniin kalenterin aion ehdottomasti laittaa työhuoneeni seinälle.

Päivän kirjavinkki: Totta, Riikka Pulkkinen


Luen paljon aikakauslehtiä, joten Riikka Pulkkiseen ei ole voinut olla törmäämättä. Kirjailijoista kertovia juttuja on aina mukava lukea, mutta jostain syystä kesti näin kauan, ennen kuin hankin Pulkkisen kirjan käsiini. Kirjan luettuani olen ihan ihmeissäni; miksi en ole lukenut tätä jo aikaisemmin, sillä kirjahan on loistava. Jossain vaiheessa kirjaa piti lukea oikein hitaasti, jotta se ei loppuisi liian pian. Aivan varmasti aion lukea myös kaksi muuta teosta, jotka Pulkkinen on kirjoittanut.

Tänään minua ilahdutti: Koti on siivottu ja kuusi on jo sisällä. Eikä mikä tahansa kuusi! Kuusi on nimittäin haettu mökiltä ihan omasta metsästä. Pakko tunnustaa, että "omassa" puussa on ihan oma tunnelmansa.

8 kommenttia:

 1. Olen lukenut tuon saman kirjan, ja tykkäsin valtavasti! Tosi miellyttävä kertomistapa, ja ihmiset oli todentuntuisia. Aion myös lukea muutkin, kunhan eteeni sattuvat :)

  VastaaPoista
 2. Aivan ihanat sukat !

  Oikein hyvää ja rauhallista joulua Sinulle !

  VastaaPoista
 3. Ihanat karkkisukat. Hyvää ja Tunnelmallista Joulua Sinulle

  VastaaPoista
 4. Ihanan väriset sukat!
  Rauhaisaa joulun aikaa Sinulle!

  VastaaPoista
 5. Ihanat sukat. :) Sellaiset värit, että pitää katsoa oikein tarkkaan ja tässä kahvikupposen äärellä huudahdella, että "oih, katso tuonnekin"!

  VastaaPoista
 6. Aivan ihanat nuo pöllökämmekkäät! Saisiko niihin pientä vinkkiä? Hyvää viikonloppua! t. Kata

  VastaaPoista