perjantai 23. syyskuuta 2011

Kaikkea kivaa!

Kovin materialistiselta tämä saattaa kuulostaa, mutta mun on ihan pakko tulla kertomaan, mitä kaikkea kivaa tähän taloon on tällä viikolla ilmestynyt. Aloitetaan siitä kaikkein parhaasta eli blogivoitosta. Minulla nimittäin kävi taas kerran ihan älytön mäihä, kun voitin Kymmenen lankaa kerällä -blogista tällaisen palkinnon:


Paketti oli aivan täydellinen, sillä tee on lempijuomani, kynttilöitä tykkään poltella, suklaasta tykkään kovasti (täytyy olla väh. 70%:sta) ja lanka on tietysti parasta mitä tiedän. Kiitos vielä kerran!


Tällaisia syksyisiä värejä tuli eilen hankittua Mammuttimarkkinoilta. Lanka on Novitan Keloa ja hinta oli mielestäni aika kohtuullinen eli 3.85e/kerä. Näitä kaunokaisia on enemmänkin, mutta korissa on värinäytteet. Haaveissa on raidallinen pusero talvea varten.

Samasta kaupasta ostin myös Callunoita kuihtuneiden kesäkukkien tilalle ja sorruinpa vielä uusiin lakanoihinkin.Huh, kyllä shoppaaminenkin ottaa voimille! Nyt on aika lähteä neuleiden pariin, sillä ensi kerralla olisi tarkoitus esitellä jokin valmis neule- tai virkkuutyö.

Tänään minua ilahdutti: Muutaman viikon takaisessa Me Naiset -lehdessä oli ristikko, jonka yhtenä vihjeenä oli tällainen kuva:


Vaikka en ristikkoa täyttänytkään, niin minun oli pakko leikata kuva talteen. Tällaiset asiat ilahduttavat minua!

7 kommenttia:

 1. Shoppailu on suklaan jälkeen toiseksi paras piristyskeino :)

  VastaaPoista
 2. Ihanan värisiä ostoksia - ja tuosta kuvastahan voi askarrella joskus vaikka kortin jollekin tilkkuintoilijalle. :)

  VastaaPoista
 3. Kiva että paketti oli mieluinen :)
  Ihania ostoksia olet tehnyt.

  VastaaPoista
 4. Ihania värejä noissa ostoksissasi. samoja värejä olisin itsekin kahminut.
  Se on muuten jännä miten joku kuvakin saa hyvälle mielelle. Itselläni ovat kaupassa korttitelineet sellaisia joista ostelen Hyvän mielen kortteja. Kuvassa pitää olla vaan sitä jotakin. Tuo kuva olisi saattanut saksiutua itsellenikin, jos ko. lehti olisi eteeni tullut.

  VastaaPoista
 5. Ihana kuva. blogissani on sinulle jotain.

  VastaaPoista
 6. Kivasti on callunat ja lakanat samaa sävyä :)

  VastaaPoista