sunnuntai 27. maaliskuuta 2011

Messuilua Turussa

Mietin eilen todella kauan, että lähdenkö Kädentaitomessuille Turkuun vai en. Lopulta päätin viettää itseni kanssa laatuaikaa ja lähdin ajelemaan Turkua kohti. Näin jälkeenpäin ajateltuna, niin olisin ihan hyvin voinut jäädä kotiinkin. Ensinnäkin jouduin jonottamaan lippua puoli tuntia kylmässä viimassa. Toisekseen sisäänpääsy maksoi 12e, pysäköinti 5e ja narikka 2e. Tuolla rahalla olisi saanut jo jonkin verran lankaa... Sisäänpääsymaksu tuntui aika suurelta, koska messut ovat pienehköt (ainakin jos niitä vertaa Tampereen messuihin). Pienuuskaan ei olisi huono asia, jos olisi todella mielenkiintoisia uutuuksia ja ennen kaikkea hyviä messutarjouksia, mutta mielestäni niitä ei juurikaan ollut.

Tällainen oli tämänkertainen messusaalis:


Lankaa messuilla oli melko vähän tarjolla. Mielenkiintoisin tarjonta taisi olla Poppelin kojulla. Ostin sieltä herkullisen värisiä Drops Delight -keriä.


Muutama Virkkuukoukkusen kortti tarttui myös mukaan ja ehdottomasti paras ostos pilkistelee tuossa ekassa kuvassa lankakerien alta. Nimittäin tämä:


Olen jo kauan kuolannut näiden laukkujen perään. Nyt osui kohdalle juuri oikean värinen ja tekstikin sopii kuin nappi silmään!

Kotimatkalla pysähdyin vielä Kaarinassa ja poikkesin Jättirätissä. Siellä on aikaisemmin myyty puuvillalankoja erittäin edullisesti. Nyt tarjontaa ei ollut kovin paljon, mutta lankavarasto karttui kuitenkin lähes parilla kilolla. Ei kai kukaan voi vastustaa, kun esim. Dropsin Paris -lankaa myydään 1e/kerä... Minä muuten ostin kaikki kyseiset langat, joten niiden perään ei enää kannata mennä!

Tänään minua ilahdutti: Edelliseen huivipostaukseen on tullut 18 kommenttia! Ihan hurja määrä. Kiitos kaikille, kun olette jaksaneet kommentoida. Tuskin kukaan bloggaa pelkkien kommenttien takia, mutta kyllä ne piristävät ihan suunnattomasti!

6 kommenttia:

 1. Minäkin käyn JättiRätissä taas, kun tulen hyvää ystävääni moikkaamaan Turkuun, nyt osaan katsoa ne langat kans, viimeksi olin kangas-ostoksilla. On muuten ihana kauppa

  VastaaPoista
 2. Ihania ostoksia:)
  Totta turiset, näihin pienille messuille sisäänpääsy ja narikka + autopaikka tuntuvat kyllä rahastukselta kun Tamperelle pääsee samalla hinnalla ja nähtävää (ja tietysti ostettavaakin;)) ja niitä messutarjouksia on paljon enemmän!
  Tuo kassi on ihana! Minäkin niitä aina käyn kuolaamassa, vielä en ole raaskinut ostaa kuitenkaan!
  Mukavaa alkanutta viikkoa:)

  VastaaPoista
 3. Minä olen oikeasti jättänyt jo monena vuonna Seinäjoen messut väliin ja ostanut silläkin rahalla lankaa ;). Virkkukoukkusen laukut on ihania ja tuosta Delightista tykkään kanssa. Joskus jos saisi siitä peiton.......

  VastaaPoista
 4. Kädentaidot- messut olivat vaatimattomat ja yllätyksettömät, mutta laajensin sinne antiikki-puolelle ja oli mukava vaellella siellä. Siksi kai voivat ottaa tuon verran sisäänpääsymaksua, kun on kahdet messut :).
  Ihana kassi - kuolasin sitä itsekin, mutta en raskinut vieläkään. Poppeli oli tosiaan pirtsakoin osasto, siitä minäkin ne muutamat kerät ostin.

  VastaaPoista