lauantai 5. maaliskuuta 2011

Ehdinpäs!

Loman jälkeinen työviikko on ollut yllättävän rankka; neuleet eivät ole edistyneet kovin paljon ja bloggaamiseenkaan ei ole oikein riittänyt aikaa.

Suuri "huoleni" loman aikana oli se, että kaksi hyvää langanostotilaisuutta saattaa mennä sivu suun. Onneksi näin ei kuitenkaan käynyt. Ehdin kuin ehdinkin Susun synttäreille silloin, kun siellä oli Puffa-lankojen esittelijä paikalla. Aika kauan pyörittelin erilaisia vyyhtejä käsissäni, mutta lopulta tämä ihanuus halusi lähteä meille:


Kevään kynnyksellä oranssi näyttää niin ihanalta ja kun vyyhdin nimi oli Riemupupu, niin valinta oli selvä!

Susun luota kiirehdin vielä Lidliin, jossa oli tiistaina erilaisia lankoja tarjolla. Kuten varmasti tiedätte, niin tässä putiikissa nopeus on valttia. Minä menin sinne vasta torstai-iltapäivänä ja olin melko varma, että käyntini on jokseenkin turha. Mutta mitä ihmettä! Siellä olikin vielä melko runsaasti tarjolla petrolia puuvillalankaa eli juuri sitä, mitä halusinkin. Ehkäpä petroli ei olekaan sitten kovin monen suosikkiväri. Onneksi!


Tänään minua ilahdutti: Enpä olisi uskonut, että suorastaan rakastan isoja kuralammikoita. Tänään kuitenkin suorastaan nautin niitä nähdessäni. Kevät tulee!8 kommenttia:

 1. Ihania lankoja!! Tuo Puffa on erityisen ihanaa!

  VastaaPoista
 2. On kyllä kaunis tuo Puffa ja osuva nimikin sillä:)

  VastaaPoista
 3. Kivat langat ja ihanat lätäköt!!!!!

  VastaaPoista
 4. Puffa näyttää ihanalta, ihan uusi tuttavuus ainakin mulle.

  VastaaPoista
 5. Kiitos vierailustasi blogissani, tämä on lupaamani vastavierailu ;))
  Myös minä ostin tuota petroolin väristä puuvillaa tiskirättejä varten.

  VastaaPoista
 6. Onpa aurinkoista oranssia. Tuota petroolia lankaa ei ole vielä näkynyt täällä. Hyvä saalis.

  VastaaPoista
 7. Käy kurkkaamassa blogiini,siellä on tunnustus sinulle!

  VastaaPoista
 8. Kiitos vierailusta blogissa ja arpajaisissa, vastavierailulle tulin odottaen näkeväni aivan uuden blogin, mutta olen täällä ennenkin käynyt, ei vain ole tullut kommentoitua

  VastaaPoista