lauantai 18. marraskuuta 2023

Sukkia kaikenkokoisiin jalkoihin

JUNASUKAT
Lanka: Schoppel Wolle Zauberball Crazy (väri Gartenparty)
Puikot: 2.25mm
Ohje: Junasukat vauvalle

Aika harvoin teen vauvaneuleita, vaikka olisikin kiva, jos niitä olisi varastossa odottelemassa kun lähipiiriin syntyy vauvoja. Nyt innostuin neulomaan pienet sukat, kun minulla oli sopivasti iloisen väristä sukkalankaa käsillä. Näille olisi kiva neuloa kaveriksi lapasetkin. Luultavasti ne jäävät kuitenkin neulomatta, sillä tällaiset pienet työt ovat jotenkin hankalia tehdä pienen silmukkamäärän takia.

APPELSIINI-SUKAT
Lanka: Regia Cotton ja Regia Cotton Tutti Frutti Color yht. 68g
Puikot: 2.25mm

Raitasukkia sen sijaan on aina hauska tehdä. Tällä kertaa tosin valitsemani värit olivat niin lähellä toisiaan, että kerrosten laskeminen ei ollut ihan helppoa. Väritys on kovin kesäinen, mutta tuo Tutti Frutti väri on nimeltään Appelsiini ja nythän on juuri appelsiinien aika alkamassa.

CATS & DOGS -SUKAT
Lanka: Opal Cats & Dogs 72g
Puikot: 2.25mm

Vihreän ja beigen yhteiselo ei ajatuksena kuulosta kovin houkuttelevalta, mutta jokin tässä väriyhdistelmässä houkutteli niin kovin, että kerä oli ostettava. Yllättävän nopeasti langasta tuli miesten sukat. Opalin lanka tuntui niin miellyttävältä, että sukkien isosta koosta huolimatta ne valmistuivat sukkelaan. 


Tässä sukat vielä suloisesti yhteiskuvassa.

Tänään minua ilahdutti: Nyt eletään joulumyyjäisten kulta-aikaa. Pari viikkoa sitten ostin itselleni nämä ihanat kirjoneulelapaset. Lapasten tekeminen ei kuulu mielipuuhiini ja siksi maksoin todella mielelläni näistä 15e. Vähän tuli huono omatuntokin, kun sain ostettua lapaset noin halvalla.

2 kommenttia:

  1. On todella kaiken kokoisia sukkia, melkein voisi sanoa vauvasta vaariin. Pienissä asusteissa on aikamoinen näpertäminen, sen olen huomannut. Samalla junasukkien tavalla saa tehtyä lapaset ja kun ne voi tehdä ilman peukaloa, niin homma helpottuu huomattavasti.
    Minusta 15 euroa lapasista on aivan käypä hinta.

    VastaaPoista
  2. Ihanat nuo junasukat. Kohta (siis joulun jälkeen) on kyllä neulottava muutamat junasukat. Muutkin sukat on kivoja. Täällä on lähinnä saau valmiiksi sukkia, mutta postaukset viipyy, Olen toipumassa koronasta ja kaikki hommat kasautuivat taudin aikana.
    Edellisessä postauksessa oli komea miesten pusero.

    VastaaPoista