perjantai 5. elokuuta 2022

Sommernacht

SOMMERNACHT
Lanka: Novita Luxus Wave 263g
Puikot: 5.5mm
Ohje: Sommernacht by Evgeniya Dupliy (Laine Magazine, Issue 14)

Novitan Luxus Wave -lanka on pellavan ja viskoosin sekoitusta. Perätä yksitoista vuotta se sai odottaa vuoroaan ennen kuin se pääsi puikoille! Tällä langalla neulottaessa neulepinnasta tulee aika epätasaista. Siksi en halunnut tehdä siitä puseroa. Huivissa tuollainen röpöläisyys ei oikeastaan haittaa.


Ohjeeksi valitsin uusimmasta Laineesta Sommernacht-huivin. Tosin minä tein pienemmän version jättämällä yhden osion kokonaan tekemättä. Käyttämäni lanka on melko raskasta, joten en halunnut huivistani mitään panssaria.Hihattoman kesämekon kanssa huivi on mainio; se tuntuu nimittäin yhtäaikaa lämpimältä ja viileältä. Myös korallin väri sopii kesään mainiosti.Lopuksi vielä surullisia uutisia. Meidän ihana, rakas koira kuoli unikeonpäivänä. Ikää hänelle ehti kertyä 13 vuotta. 


Tänään minua ilahdutti: 

4 kommenttia:

 1. Kaunis malli ja kaunis on värikin. Taidat pitää korallin väristä; ainakin näyttää olevan lähellä edellisen postauksen peiton väriä. Tästä sain nyt idean; minulla on epämääräinen määrä samantapaista lankaa, mutta sinisenä. Määrä ei riitä puseroon, mutta huivin siitä saisi ja voisi neuloa niin pitkälle, kuin lankaa riittää. Kiitos ideasta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koralli ei aikaisemmin ole ollut suosikkivärini, mutta nyt tosiaan tein kaksi melkein saman väristä neuletta peräjälkeen.
   Kiva, jos sait idean tästä postauksestani.

   Poista
 2. Lämmin osanotto rakkaan perheenjäsenenne kuoleman johdosta. Se on suuri suru, vaikka ihanat muistot onneksi jäävät ikuisesti mieleen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Välillä tulee ihan järjetön ikävä koiraamme. Onneksi on kuitenkin ihanat muistot.

   Poista